Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Barcelona
Foto: BearFotos / Shutterstock

Barcelona és la ciutat d'Espanya on es paga la hipoteca més alta

Segons Tecnocasa, el preu mitjà per un metre quadrat està a 3.145 euros, sent la ciutat on més es paga de tot l'estat

Laia Jordà Sánchez
Escrit per
Laia Jordà Sánchez
Publicitat

Que el fet de comprar-se un habitatge cada cop és més complicat no és cap misteri, però si ho voleu fer a Barcelona, haureu de preparar encara més la butxaca. En un informe publicat pel Grup Tecnocasa i la Universitat Pompeu Fabra, la nostra ciutat és la que té la hipoteca més alta de tot l'estat, amb una mitjana de 145.883 euros, allunyant-se dels 121.782 que representen la mitjana espanyola.

Aquestes xifres, però, han augmentat respecte a les de l'any passat, on per assolir un habitatge de 283.000 euros, el comprador havia de tenir uns ingressos de mínim 3.300 euros, una xifra que aquest any ha augmentat a 4.412 euros.

Barcelona no és només la ciutat més cara per ser propietari d'un habitatge, sinó que també compta amb el lloguer més alt de tota Espanya, amb 16,5 euros per metre quadrat. Viure a la ciutat cada cop és més car, tot i que aquesta pujada afecta altres ciutats com l'Hospitalet de Llobregat, que se situa en la segona posició del rànquing, i Madrid en la tercera.

NO T'HO PERDIS: Allotjaments sorprenents d'Airbnb a Barcelona

Llegeix el número de juliol i agost de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Més de Love Local

    Últimes notícies

      Publicitat