Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Experiència immersiva Genesis
GenesisExperiència immersiva Genesis

Aquesta església del centre Barcelona acollirà una experiència immersiva sobre l'origen de la Terra

'Genesis' representa els primers tres dies de l'origen de la Terra a través de llums, sons i colors

Enora Le Roux
Escrit per
Enora Le Roux
Publicitat

Barcelona rep una nova exposició immersiva, però aquesta vegada en un lloc del tot inesperat: dins una església. Es tracta de 'Genesis', una experiència de videomapping i projeccions que ha triat l’església de l’Escola de les Dominiques com a ancoratge a la ciutat. A través d’un circuit amb elements lumínics, sonors i de colors, 'Genesis' representa els primers tres dies de l’origen de la Terra. I ho fa amb un recorregut de quatre parts —tres destinades a la creació de la vida i l’última per a meditar—, en què treu a la llum elements d’aigua, terra, aire i vegetació. 

Aquesta experiència mostra, a més, una impecable combinació entre tecnologia i art perquè totes les projeccions encaixen en l’arquitectura de l’església a la perfecció. Gràcies a la mesuració, calculació i dimensió de l’estructura de l’espai, 'Genesis' genera un món fantàstic dins les parets dels edificis en què s’exposa. 

El que també és extraordinari d’aquesta exposició és la ubicació, ja que, a pesar d’estar situada en ple cor de l’Eixample (al carrer Mallorca, 349), aquesta parròquia és una de les menys conegudes de Barcelona. Es tracta de Sant Ramon de Penyafort, un edifici centenari que pertany a l’església de l’Escola de les Dominiques de Barcelona. 

Experiència immersiva Genesis
GenesisExperiència immersiva Genesis

'Genesis' arriba a Barcelona el 12 d’abril després d’haver passat per grans ciutats d’Europa, com Marsella, Berlín o Hamburg. De fet, les entrades es poden comprar a partir del pròxim 6 de març, a les 12.00 h, però ja us podeu apuntar a la llista d’espera per accedir a la venda de manera exclusiva. 

NO T'HO PERDIS: Les millors exposicions de Barcelona

Vols estar al dia de tot el que es mou a la ciutat? Inscriu-te a la nostra newsletter i tindràs tota la info i els plans que t'agraden per gaudir de Barcelona

Últimes notícies

    Publicitat