Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Aquesta església s’ha convertit en la piscina més hipnòtica de Londres

El que abans era un confessionari ara és una sauna

Rita Roig
Escrit per
Noah Barnett
Traduït per
Rita Roig
Publicitat

Has tingut una setmana atrafegada. T’atabales pensant en les entregues i en com t’ho faràs per arribar a tot, mentre treus el fetge per la boca. Només penses en el cap de setmana, quan per fi podràs anar al teu lloc preferit a relaxar-te i purgar-te de tot l’estrès i els pecats acumulats durant la setmana. Estem parlant de confessar-se a la parròquia? O de suar al gimnàs i a la sauna? Doncs si ens referim a aquesta església londinenca… potser estem parlant de les dues coses alhora. 

Obert l’any 1892 com un hospital psiquiàtric, el complex de Repton Park ara ofereix una experiència més serena als seus convidats: s’ha transformat en un centre de salut i benestar de la cadena de gimnasos britànica Virgin Active. Ah, i la seva meravellosa capella s’ha convertit en la piscina més sumptuosa de Londres

On abans hi havia la nau lateral de l’església, ara hi ha una piscina de 24 metres quadrats, però els detalls originals de l’edifici s’han mantingut intactes, amb arcs gòtics i vitralls a les finestres. L’espai també farda de tenir una sauna, jacuzzis, una sala de banys de vapor i un gimnàs. Hi ha sessions de ‘spinning’ mortals, classes grupals de pilates i ioga, i entrenaments individuals personalitzats. 

Sí, la ‘virgin Mary’ ha estat substituïda per Virgin Active, però Repton Park conserva la seva estètica dramàtica victoriana i encara s’hi pot sentir una bafarada de santedat. Això, o algú s’ha tornat a deixar la porta de la sauna oberta. La piscina realment dona un nou significat al concepte d’aigua beneïda.

NO T'HO PERDIS: La Capella Sixtina catalana està enllestida i ja es pot visitar

Llegeix el número d'estiu de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Últimes notícies

    Publicitat