Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Ben & Jerry's gelats
Foto: Ben & Jerry's

Aquesta famosa gelateria repartirà un milió de boles de gelat gratis només durant un dia

La iniciativa s'emmarca dins del 'Free cone day' que la marca celebra fa més de 40 anys

Laia Jordà Sánchez
Escrit per
Laia Jordà Sánchez
Publicitat

La temporada de gelats ja ha arribat a Barcelona. Malgrat que als fanàtics del dolç italià els ve de gust a qualsevol època de l'any, passejar pels carrers de la ciutat mentre mengeu un dels millors gelats de Barcelona en màniga curta és una molt bona experiència. Ara, una de les gelateries més conegudes del món oferirà un milió de les seves boles de gelat gratis als seus establiments arreu del món, inclosos els de Barcelona.

Ben & Jerry's, la famosa firma de gelats estatunidenca regalarà els cucurutxos el dimarts 16 d'abril per celebrar el seu tradicional 'Free Cone Day'. Durant tota la jornada, els clients podran apropar-se a algun dels seus establiments i demanar una seva bola de gelat gratis sense cap mena de procediment previ. Si voleu gaudir de la iniciativa, a Barcelona hi ha dues gelateries de la firma: una al número 149 del carrer de Provença i una altra al número 88 de La Rambla.

El 'Free Cone Day' va néixer fa més de 40 anys, el 1979, quan els creadors de la marca, Ben Cohen i Jerry Greenfield van voler agrair a la seva comunitat local el suport que els hi havien mostrat al llarg del primer any d'història de l'empresa i van repartir gelats a tots els seus clients. Des de llavors, aquest dia ja s'ha convertit en una celebració oficial de Ben & Jerry's i cada 16 d'abril és el dia oficial del gelat gratis per agrair la confiança dels clients.

Una marca compromesa amb les causes socials

Més enllà dels seus famosos gelats, Ben & Jerry's és una marca coneguda per estar compromesa amb diverses causes socials com el canvi climàtic i els drets del col·lectiu LGTBIQ+ des que es va crear. Un dels eslògans de la marca és "utilitzem la nostra empresa d'una forma innovadora per fer del món un lloc millor", un objectiu que encara persegueixen amb col·laboracions amb diverses entitats i activistes.

L'empresa té una secció dins la seva web on explica a quines causes donen suport amb la venda dels seus productes. Algunes d'elles són programes que defensen el dret a l'habitatge digne, al comerç just i a la justícia racial, tot i que un dels més coneguts és la seva col·laboració amb iniciatives de reinserció d'ex-presos i de persones en situació de vulnerabilitat oferint-los un treball dins l'empresa.

NO T'HO PERDIS: Aquesta famosa pastisseria de Barcelona vendrà tots els seus productes per 1 euro

T'interessa la gastronomia? Inscriu-te a la newsletter mensual d'en Ricard Martín i rebràs contingut exclusiu sobre els millors restaurants i bars de Barcelona

Més de Love Local

    Últimes notícies

      Publicitat