Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Munich Viladecans
Foto: Munich

Aquesta famosa marca de vambes obre la seva botiga més gran molt a prop de Barcelona

L'empresa ha obert una botiga de més de 250 metres quadrats dedicada a l'exposició de calçat

Laia Jordà Sánchez
Escrit per
Laia Jordà Sánchez
Publicitat

A Barcelona tenim algunes de les millors botigues de vambes del móni també algunes de les més originals. Una botiga d''sneakers' inspirada en el mercat de la Boqueria o una altra que fabrica la majoria de les seves sabates amb les soles transparents són alguns dels exemples que mostren que la moda de les vambes va més enllà de les sabates. La darrera a arribar a Barcelona ha estat la botiga de calçat espanyola Munich, que ha obert la seva botiga més gran fins al moment al C.C Viladecans The Style Outlets, molt a prop de Barcelona.

L'espai ocupa 250 metres quadrats que estaran dedicats exclusivament a l'exposició de les sabates, a més de conviure amb productes de moda i una gran varietat d'accessoris tant per home com per dona. Una de les novetats de la botiga és que, a més de l'exposició de Munich, aquestes compartiran espai amb alguns models de sandàlies de la marca DUUO, que només produeix productes de forma vegana i sostenible.

La marca nascuda el 1939 ja ha obert tres botigues aquest any, sumant ja 32 en tot el país, tot i que a finals de 2023 pretenen obrir dos establiments físics més. Amb el pas dels anys, Munich s'ha anat convertint en un emblema del calçat esprtiu, sobretot d'esports com el futbol sala, l'handbol i la boxa. Amb aquesta darrera obertura, la marca es consolida a Espanya amb un espai que permet als clients viure una experiència immersiva envoltats d'una de les millors marques de sabates.

NO T'HO PERDIS: Els millors 8 outlets de Barcelona

Llegeix el número de juliol i agost de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Més de Estiu

    Últimes notícies

      Publicitat