Notícies

Aquesta gelateria de Barcelona regalarà terrines del primer gelat de la història durant un dia

L'empresa ha impulsat la iniciativa per celebrar la inauguració del seu quart establiment a la ciutat

Laia Jordà Sánchez
Redactora
Helado de Badiani
Badiani 1932Helado de Badiani
Publicitat

L'arribada de Nadal i de les baixes temperatures no són cap amenaça per als autèntics amants dels gelats. Si sou fanàtics d'una de les postres fredes més populars, ara podreu aconseguir-les de franc. La gelateria florentina Badiani inaugurarà el pròxim 20 de desembre el seu segon establiment a Barcelona –el quart de Catalunya–, concretament dins el centre comercial Westfield Glòries. Per celebrar-ho, el dia 23 de desembre regalarà a tothom que s'acosti a visitar la botiga una terrina de Buontalenti, conegut com el primer 'gelato' de la història i que s'ha convertit en el sabor insígnia de la casa.

Per aconseguir la vostra terrina, us heu de registrar prèviament a la web de la gelateria i, el dia de la inauguració oficial, us entregaran un gelat signat per l'establiment. A més de la terrina gratis, també podreu tastar els nous gustos nadalencs, com el gelat de pandoro, un dolç clàssic de Verona, i el de panettone.

El nou local s'afegirà als altres tres que l'empresa florentina té a Catalunya: a Barcelona, al carrer Rosselló 232, la seva botiga insígnia; a Sant Cugat del Vallès, a la plaça d'Octavià número 2; i a Palamós, al número 53 del carrer Major. 

NO T'HO PERDIS: Nadal amb nens: les millors activitats per fer en família a Barcelona

Llegeix el número de desembre de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Més de Hivern

    Últimes notícies

      Publicitat