Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Helado de Badiani
Badiani 1932Helado de Badiani

Aquesta gelateria de Barcelona regalarà terrines del primer gelat de la història durant un dia

L'empresa ha impulsat la iniciativa per celebrar la inauguració del seu quart establiment a la ciutat

Laia Jordà Sánchez
Escrit per
Laia Jordà Sánchez
Publicitat

L'arribada de Nadal i de les baixes temperatures no són cap amenaça per als autèntics amants dels gelats. Si sou fanàtics d'una de les postres fredes més populars, ara podreu aconseguir-les de franc. La gelateria florentina Badiani inaugurarà el pròxim 20 de desembre el seu segon establiment a Barcelona –el quart de Catalunya–, concretament dins el centre comercial Westfield Glòries. Per celebrar-ho, el dia 23 de desembre regalarà a tothom que s'acosti a visitar la botiga una terrina de Buontalenti, conegut com el primer 'gelato' de la història i que s'ha convertit en el sabor insígnia de la casa.

Per aconseguir la vostra terrina, us heu de registrar prèviament a la web de la gelateria i, el dia de la inauguració oficial, us entregaran un gelat signat per l'establiment. A més de la terrina gratis, també podreu tastar els nous gustos nadalencs, com el gelat de pandoro, un dolç clàssic de Verona, i el de panettone.

El nou local s'afegirà als altres tres que l'empresa florentina té a Catalunya: a Barcelona, al carrer Rosselló 232, la seva botiga insígnia; a Sant Cugat del Vallès, a la plaça d'Octavià número 2; i a Palamós, al número 53 del carrer Major. 

NO T'HO PERDIS: Nadal amb nens: les millors activitats per fer en família a Barcelona

Llegeix el número de desembre de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Més de Hivern

    Últimes notícies

      Publicitat