Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Can Miralletes
Ajuntament de BarcelonaCan Miralletes

Aquesta històrica masia de Barcelona reobre després d'anys inutilitzada per convertir-se en un espai infantil

L'edifici també oferirà tallers relacionats amb la natura, el clima i la sostenibilitat

Laia Jordà Sánchez
Escrit per
Laia Jordà Sánchez
Publicitat

Barcelona ha recuperat un dels seus edificis històrics. Després d'una dècada sense utilització, la masia de Can Miralletes, al barri de Camp de l'Arpa, ha reobert convertida en un espai infantil de lleure i d'educació ambiental. El nou equipament està adreçat als nens i nenes, famílies, escoles i entitats amb una extensa oferta de jocs i tallers relacionats amb la natura, el clima i la sostenibilitat.

Masia Can Miralletes
Foto: Ajuntament de Barcelona

Algunes de les activitats també es realitzaran als jardins que envolten l'edifici del segle XVIII, que encara estan en procés de rehabilitació. La reforma dels espais verds inclou la renovació del mobiliari, de la xarxa de reg i de l'àrea de jocs infantils, entre d'altres.

La masia, d'uns 300 metres quadrats, havia tingut diferents usos, com ara un restaurant de cuina catalana que va tancar el 2007, però mai havia estat un espai infantil. Tot i que els treballs de recuperació han conservat l'aspecte original de l'edifici. La reforma de l'interior s'ha centrat a consolidar l'estructura central i adequar i redistribuir els espais interiors per fer-los més segurs i funcionals.

Masia Can Miralletes
Foto: Ajuntament de Barcelona

Quin horari té Can Miralletes?

L'horari d'obertura de l'edifici variarà segons l'estació de l'any. A l'hivern és de dimarts a divendres, de 10 a 13 hores i de 16.30 a 19 hores, i els dissabtes, de 10 a 13 hores. A l'estiu mantindrà l'horari dels matins, i a les tardes obrirà de les 17 a les 20 hores. A més, l'únic mes de l'any que tancarà és l'agost. 

Masia Can Miralletes
Foto: Ajuntament de Barcelona

NO T'HO PERDIS: Els 50 llocs imprescindibles de Barcelona

Llegeix el número de novembre de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Més de Tardor

    Últimes notícies

      Publicitat