Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Calma Chechu mobles
Foto: Calma Chechu

Aquesta marca de mobles d'autor fets a mà que ho peta a Madrid fa una 'pop-up' a Barcelona (amb 5 marques més)

La iniciativa forma part de la gira que la firma fa per diverses ciutats per celebrar el seu desé aniversari

Laia Jordà Sánchez
Escrit per
Laia Jordà Sánchez
Publicitat

L'interiorisme està de moda i cada cop són més les persones que busquen peces úniques per decorar casa seva. Des del 17 fins al 23 d'abril, la ciutat de Milà acull l'esdeveniment de disseny més important del món, la Desing Week, on es presenten els mobles i objectes de disseny que marcaran les tendències, no només dins el món del luxe, sinó també a botigues de la llar molt més accessibles. Uns dies després, a Barcelona també podreu trobar mobles d'autor únics durant un dia a la 'pop-up' d'una de les marques que més ho peta a Madrid.

El pròxim 27 d'abril, l'Estudi Cadàver Exquisit, al número 4 del carrer Santa Clotilde de Barcelona, acollirà l'espai efímer de Calma Chechu, una marca de mobles madrilenya que dissenya i produeix a mà mobiliari artesanal. La botiga es podrà visitar d'11 a 19 h i, a més de les peces de Calma Chechu, també podreu donar un cop d'ull a les de Mon Aroma, Noni Barea, Counting Clouds, Delfina Vollmer i Moth Studio, cinc marques que compartiran espai amb la firma madrilenya.

Calma Chechu mobles
Foto: Calma Chechu

La 'pop-up' forma part de la gira per l'Estat que ha organitzat la marca per celebrar el seu desè aniversari, un recorregut que va començar el passat mes de març a Bilbao i ara passarà per Barcelona. Tal com explica Cecilia Mallardi, la seva fundadora, la iniciativa pretén agrair la confiança als seus clients, apropar-se a ells i poder interactuar en persona.

Calma Chechu mobles
Foto: Calma Chechu

Una marca fidel al treball artesanal

Cecilia Mallardi va arribar a Marbella des de Buenos Aires amb la idea de convertir-se en actriu, però, la vida la va portar per altres camins fins a obrir la seva pròpia marca de mobles 'made in Spain' a Madrid. Des de fa gairebé deu anys, Chechu Calma dissenya i fabrica mobles únics al seu taller de Madrid i a altres arreu de l'Estat com a Guadalajara, Salamanca i Sevilla.

Calma Chechu mobles
Foto: Calma Chechu

Actualment, la Cecilia continua sent la cara visible i qui s'encarrega de la part creativa de la marca mentre que l'Alejandro Allorco és qui porta la part més tècnica. Els dissenys de la firma destaquen per la utilització de materials molt diferents entre si com la fusta, el ferro, el cuir i el vellut de tota mena de formes, colors i estils.

NO T'HO PERDIS: 27 botigues de Barcelona que has de visitar

Vols estar al dia de tot el que es mou a la ciutat? Inscriu-te a la nostra newsletter i tindràs tota la info i els plans que t'agraden per gaudir de Barcelona

Més de Love Local

    Últimes notícies

      Publicitat