Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Le Bobú
Foto: Le Bobú

Aquesta reconeguda marca de Barcelona obre una 'pop-up' amb la seva primera col·lecció vintage

L'espai presentarà les primeres peces de 'Le Bobú Vintage' i tindrà un mercat de roba de segona mà a partir de 5 €

Laia Jordà Sánchez
Escrit per
Laia Jordà Sánchez
Publicitat

Més bones notícies per als fanàtics de la roba vintage i les marques locals. Aquest dissabte 9 de març, Barcelona acollirà la primera botiga efímera de Le Bobú Vintage, la nova línia de roba de segona mà de Le Bobú, una marca de moda sostenible de Barcelona. Si hi aneu, podreu trobar la primera col·lecció de la línia, una selecció de roba vintage inspirada en l'estètica 'off siren', que fa referència a la vestimenta de les oficinistes dels anys 90 i a l'estètica dels 2000.

L'esdeveniment se celebrarà dins la botiga Concept Store Leopardo Leopardi, al carrer Gran de Gràcia 202 i, tot i que les peces no es podran veure fins aquest dissabte, l'Alexandra, la creadora de Le Bobú, ha avançat a les xarxes socials de la firma el procés de creació d'una faldilla feta amb corbates vintage que va dur a la Setmana de la Moda de Londres, cosa que ens avança que la col·lecció tindrà com a protagonista la creativitat característica de la dissenyadora.

A més del primer llançament de Le Bobú Vintage, també tindrà un mercat de roba de segona mà amb preus dels 5 als 15 €. La 'pop-up' també donarà un espai a una selecció de marques de moda sostenible de Barcelona com Janira Gaya, que presentarà la seva nova col·lecció de primavera. L'esdeveniment també anirà més enllà de la moda i, tothom que tingui curiositat, podrà apropar-se a la tarotista de la botiga perquè li tiri les cartes.

Una marca local i sostenible

El poder comunicatiu de la moda és la raó per la qual molts dissenyadors i dissenyadores han començat a crear les seves col·leccions fins a formar firmes tan icòniques com la de Vivienne Westwood, que utilitzava la moda per donar veu a problemes socials i opinions polítiques. El fet de poder fer servir la moda com a eina de comunicació va captivar l'Alexandra, una jove dissenyadora barcelonina que va crear la seva pròpia marca fa vuit anys amb aquesta idea. Le Bobú va néixer com una alternativa real al 'fast fashion' (moda ràpida) sense perdre l'estil i que representés els seus valors. El que va començar amb l'Alexandra cosint a l'àtic d'una dona del seu barri és ara un projecte que ha captivat artistes com Rigoberta Bandini i a una de les revistes de moda més importants del món, Vogue.

Le Bobú
Foto: Aurora D'Errico / Le Bobú

Des que va néixer, Le Bobú busca demostrar que es pot jugar, gaudir i experimentar amb la moda de forma sostenible. Totes les seves col·leccions són limitades i busquen generar el mínim impacte possible a l'entorn amb teixits d'empreses que han tancat o bé tenen excedents. "Quan seleccionem els teixits per donar vida a la nostra col·lecció, ens encanta donar-li aquest toc únic a la nostra elecció de materials. Ens submergim en els excedents de la indústria a la recerca de tresors oblidats. D'aquesta manera, no només aprofitem teixits descartats per altres empreses, sinó que també contribuïm a minimitzar el nostre impacte al planeta", explica l'Alexandra.

NO T'HO PERDIS: Un mercat amb més de quatre tones de roba vintage s'instal·la a Barcelona (només durant dos dies)

Vols estar al dia de tot el que es mou a la ciutat? Inscriu-te a la nostra newsletter i tindràs tota la info i els plans que t'agraden per gaudir de Barcelona

Últimes notícies

    Publicitat