Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Market Akilo
Foto: Two Market

Un mercat amb més de quatre tones de roba vintage s'instal·la a Barcelona (només durant dos dies)

'Akilo Primavera' tindrà peces procedents dels Estats Units i el Regne Unit, i l'entrada costarà 2 €

Laia Jordà Sánchez
Escrit per
Laia Jordà Sánchez
Publicitat

Ja queda menys per substituir els jerseis i abrics per caçadores i samarretes que ens prepararan per rebre el bon temps, i hi ha moltes opcions per renovar la vostra col·lecció de primavera-estiu d'una manera molt més sostenible i agraïda amb la vostra butxaca que sí que ho féssiu a les botigues de 'fast-fashion' (moda ràpida). Aquest cap de setmana, el dissabte 9 i diumenge 10 de març, la Nau Bostik acollirà l''Akilo Primavera' un mercat itinerant amb més de quatre tones de roba vintage i de segona mà. Totes les peces de l'esdeveniment provenen dels Estats Units i el Regne Unit, i podreu trobar tota mena de samarretes, vestits, camises estampades, peces al pur estil de les animadores estatunidenques i marques exclusives, entre d'altres. La primera edició d'Akilo es va celebrar a principis del passat mes d'octubre i, en aquesta ocasió, el mercat tindrà el doble d'espai i de roba; més de 20.000 peces de roba repartides en dues naus.

A més dels tresors tèxtils, el mercat també donarà espai a altres sectors dins el vintage com són els vinils, que tindran una paradeta de la mà de Discos Maresme. L'espai també tindrà oberta una terrassa per menjar i beure i sessions de Djs que posaran la banda sonora a l'esdeveniment. 

Horaris, entrades i preus

L''Akilo Primavera' se celebrarà el dissabte i diumenge de 10 a 19 h. Si voleu passar a donar-hi un cop d'ull, les entrades ja estan disponibles a la pàgina web de l'esdeveniment per 2 €, tot i que també les podreu aconseguir a la taquilla de manera presencial i els menors de 12 anys tenen l'entrada gratis.

Market Akilo
Foto: Two Market

A diferència d'altres mercats, aquest seguirà un sistema de preus molt comú dins el sector de les botigues de segona mà: el preu a pes. Ambdós dies, el quilogram de roba anirà a 35 euros i hi haurà bàscules per pesar vosaltres mateixos la vostra compra abans d'apropar-vos a la caixa de pagament.

NO T'HO PERDIS: Què fer a Barcelona al març

Vols estar al dia de tot el que es mou a la ciutat? Inscriu-te a la nostra newsletter i tindràs tota la info i els plans que t'agraden per gaudir de Barcelona

Últimes notícies

    Publicitat