Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Rovaniemi
Foto: ShutterstockRovaniemi

Les 10 destinacions de moda per visitar aquest hivern, segons TripAdvisor

Des de visitar al Pare Noel fins a prendre una mica de sol, aquesta llista t'hauria de proporcionar una mica d'inspiració

Liv Kelly
Escrit per
Liv Kelly
Publicitat

Un viatge és una manera segura d'allunyar la malenconia estacional, i quin lloc millor per trobar inspiració per viatjar a l'hivern que el portal de referència de l'opinió pública? Així és: el lloc web de ressenyes en línia TripAdvisor ha publicat la seva 'Enquesta de viatges estacionals per a final de 2023'.

Van analitzar algunes dades, principalment de la seva enquesta a consumidors i estadístiques de comportament del lloc web, i han elaborat una llista de les destinacions que seran més populars aquest hivern.

Amb els seus mercats nadalencs i carrers bonics, no sorprèn que la destinació favorita de cap de setmana, Amsterdam, hagi ocupat el primer lloc.

Amsterdam
Foto: oliviadelahaye/ Shutterstock

En segon lloc, la ciutat mexicana de platja, Cancún, sembla ser el lloc predilecte per al sol hivernal, amb les seves platges sorrenques i 'margaritas', té sentit. De fet, Mèxic, seguit de prop per Turquia, és la destinació més sol·licitada per a les escapades nadalenques del 2023, i dos resorts més de Quintana Roo, Tulum i Platja del Carme, també són al top deu.

Rovaniemi a Finlàndia, la casa oficial de Santa Claus, ocupa el tercer lloc. Quan es tracta dunes vacances d'hivern, realment no hi ha un lloc més indicat. Però encara que els viatges nadalencs són populars, no sorprendrà que en realitat el gener es perfila com el moment més assequible per viatjar; podria valdre la pena endarrerir les vacances fins al 2024.

Top 10 de destinacions de moda per visitar aquest hivern, segons TripAdvisor

  1. Amsterdam, Països Baixos
  2. Cancún, Mèxic
  3. Rovaniemi, Lapònia
  4. Platja del Carmen, Mèxic
  5. Punta Cana, República Dominicana
  6. Istanbul, Turquia
  7. París, França
  8. Pafos, Xipre
  9. Tulum, Mèxic
  10. Antalya, Turquia

NO T'HO PERDIS: Els pobles més bonics a prop de Barcelona

Llegeix el número de novembre de Time Out Barcelona  amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions de lleure i cultura de la ciutat 

Últimes notícies

    Publicitat