Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Emiratos Árabes. Dubai
© Shutterstock

Aquestes són les destinacions més populars del món, segons TikTok

Un estudi ha recollit les ciutats més vistes a TikTok fins ara durant aquest 2022

Ed Cunningham
Rita Roig
Escrit per
Ed Cunningham
Traduït per
Rita Roig
Publicitat

Sí, TikTok té reputació de ser una app plena de passos de ball impossibles i vídeos de bromes, però sabies que pot ser una font d'inspiració viatgera fiable? Els 'influencers' de viatges de TikTok -coneguts amb el mot TravelTokers- recullen consells de tota mena, des de recomanar espais naturals remots fins a compartir la millor manera de fer una maleta. Confia en nosaltres, TravelTok és un forat negre dins del qual et pots perdre durant hores. 

Però, quines són les destinacions més populars on viatjar, actualment, segons l'app? Doncs l'empresa de maletes Bounce ha remenat les dades per esbrinar-ho. S'han dedicat a analitzar 140 ciutats d'arreu del món i ordenar-les en un rànquing basant-se en el número total de vegades que s'han vist a TikTok.

A dalt del podi hi ha la ciutat de Dubai, que acumula més de 81.800 milions de visualitzacions a TikTok. Ostentosa i luxosa, Dubai és ideal per a les fotografies a la platja i també per capturar els seus altíssims gratacels. Així doncs, no és d'estranyar que s'hagi convertit en la més popular de la plataforma. 

En el segon lloc de la llista hi trobem Nova York, amb 59.500 milions de visualitzacions, seguida per Londres amb 36.800 milions. Segons Bounce, aquestes són les 10 atraccions turístiques més populars:

  1. Dubai, Emirats Àrabs Units (81.800 milions)
  2. Nova York, Estats Units (59.500 milions)
  3. Londres, Gran Bretanya (36.800 milions)
  4. Istanbul, Turquia (34.000 milions)
  5. París, França (33.000 milions)
  6. Miami, Estats Units (24.600 milions)
  7. Los Angeles, Estats Units (20.800 milions)
  8. Chicago, Estats Units (17.900 milions)
  9. Toronto, Canadà (17.100 milions)
  10. Madrid, Espanya (16.000 milions)

T'interessa saber-ne més? Pots llegir l'estudi de Bounce aquí

No t'ho perdis: Caldrà una fiança de 10 euros per viatjar gratis en Renfe

Llegeix el número d'estiu de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat.

Últimes notícies

    Publicitat