Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Aquestes són les pel·lícules que veurem al Cinema Lliure a la Platja 2021

El cicle celebra 10 anys de cine a la fresca aquest estiu amb projeccions gratuïtes a Barcelona, Mataró, Tossa de Mar i Palamós

Escrit per
Time Out Barcelona Editors
Publicitat

Ja tenim aquí la programació del Cinema Lliure a la Platja de 2021! Aquest any, el cicle celebra la seva primera dècada amenitzant les nits d'estiu amb títols recents que val la pena veure en pantalla gran i amb l'al·licient afegit de fer-ho a la fresca, una activitat gratuïta que els barcelonins esperem amb candeletes quan arriba el bon temps. 

Enguany, la mostra se celebra de l'1 de juliol al 5 d'agost i a Barcelona no es farà directament a la sorra sinó molt a la vora, a l'esplanada del costat del CEM La Mar Bella, una mesura excepcional a causa de les restriccions que ja es va adoptar en la passada edició, tot i que la intenció és tornar a la platja tan bon punt sigui possible. Només a Barcelona, l'aforament serà limitat i s'haurà de reservar prèviament. 

La resta de platges confirmades són la Platja del Callao de Mataró, la Platja Gran de Tossa de Mar i la Platja Gran de Palamós, i en cap cas s'ha de pagar entrada. Les projeccions es fan a l'hora de la posta de sol (entre les 21.30 i les 22 h) i es recomana als espectadors que arribin una estona abans. A Barcelona, s'assignaran franges horàries per esglaonar l'accés.  

Aquestes són les pel·lícules del 2021:

'Las niñas'

Pilar Palomero (Espanya 2020)

Barcelona (1 de juliol), Tossa de Mar (11 de juliol), Mataró (3 d'agost).

'La mort de Guillem'

Carlos Marqués-Marcet (Espanya, 2020)

Barcelona (8 de juliol).

'Corpus Christi'

Jan Komasa (Polònia, 2019)

Barcelona (15 de juliol), Palamós (4 de juliol).

'Mina y el mundo de los sueños'

Kim Hagen Jensen (Dinamarca, 2020).

Barcelona (22 de juliol), Palamós (18 de juliol), Tossa de Mar (25 de juliol), Mataró (4 d'agost).

'Ema'

Pablo Larraín (Xile, 2019).

Barcelona (29 de juliol), Palamós (1 d'agost). 

Abans de cada pel·lícula es mostrarà un curtmetratge del festival Filmets i el 8 de juliol es podrà veure 'Setmana Santa', de Gerard Miró, guanyador del premi Nou Talent, una convocatòria adreçada a les escoles de cinema de Catalunya. A més, el dijous 5 d'agost es projectarà una altra pel·lícula que triarà el públic a partir de quatre propostes que es donaran a conèixer aviat. Els espectadors que votin participaran en un sorteig. 

Trobareu tota la informació a cinemalliure.com

NO T'HO PERDIS: Les millors coses per fer gratis a Barcelona

Llegeix el número de juny de Time Out Barcelona, amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat.

Més de Estiu

    Últimes notícies

      Publicitat