Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Promoción especial de Vueling y Ryanair
FOTO: ShutterstockPromoción especial de Vueling y Ryanair

Aquestes són les quatre noves rutes aèries de baix cost des de Barcelona

La companyia Ryanair tindrà a l'hivern destinacions noves i la seva activitat a la ciutat creixerà un 9%

M. P. Muñoz
Escrit per
M. P. Muñoz
Publicitat

Ara que s'acaben de publicar les destinacions més atractives per fer una escapada d'hivern, l'aeroport de Barcelona es reforça amb quatre noves rutes disponibles que ofereix una de les companyies de baix cost més populars d'Europa, Ryanair.

L'aerolínia irlandesa oferirà 62 rutes el pròxim hivern, amb la novetat de quatre destinacions que es posaran en marxa aviat. Les noves ciutats amb enllaç directe des de Barcelona seran Cork (Irlanda), Trieste (Itàlia), Gdansk (Polònia) i Ouarzazate (Marroc). Es tracten totes elles de rutes alternatives a la massificació habitual d'altres capitals d'Europa i el Magrib i, per tant, escapades a tenir presents pel seu atractiu i novetat.

Segons ha explicat la companyia en roda de premsa, a l'hivern s'ampliaran freqüències en quinze destinacions ja contemplades l'any passat, el que suposarà en total un creixement del 9%, xifra per sota de la mitjana espanyola que està en el 15%, segons informa ACN.

En total es calcula posar a la venda 3,7 milions de places entre novembre i març.

NO T'HO PERDIS: 10 viatges que has de fer un cop a la vida

Llegeix el número d'octubre de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Últimes notícies

    Publicitat