Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Trànsit Barcelona
Foto: Adolf Martinez / Shutterstock

Aquests són els 3 problemes de Barcelona que més preocupen als seus habitants

Malgrat tot, la satisfacció dels barcelonins amb la seva ciutat es manté en una nota de 7,2

M. P. Muñoz
Escrit per
M. P. Muñoz
Publicitat

Aprova pels pèls. En l'Enquesta de Serveis Municipals, feta entre els mesos de gener i abril, els barcelonins donen un aprovat just a la gestió municipal, amb un 5,7 de nota. Això és el que es desprèn del primer baròmetre post-electoral que ha publicat l'Ajuntament, fet després del 28M i abans del Ple d'investidura.

Bombers (amb un 8 de puntuació mitjana) i biblioteques (7,8) són els serveis millors valorats de Barcelona dels 26 que entren en l'estudi, que en general aproven amb notable a excepció de la circulació (4,9) i els aparcaments (3,9) que es queden com a assignatures suspeses pendents de l'aprovat de setembre. Malgrat tot, la satisfacció dels barcelonins amb la seva ciutat es manté en una nota de 7,2.

Neteja Barcelona
Foto: Adolf Martinez / Shuterstock

Els tres problemes que més preocupen a Barcelona

Però entre tots els problemes que té la ciutat, el que més preocupa per damunt de la resta són tres assumptes molt concrets:

  • La inseguretat: amb el 22,7% de les respostes, encapçala les preocupacions dels barcelonins.
  • La neteja continua sent un altre dels punts dèbils de la gestió de la ciutat, amb un 13,2% de les respostes.
  • L'accés a l'habitatge puja significativament i es consolida com a tercer problema més important amb un 9,6% de les mencions.

El Baròmetre és l'enquesta municipal que es fa anualment, des de 1985, a partir de les entrevistes domiciliàries a més de 6.000 barcelonins i barcelonines. El treball de camp es van fer entre el 19 de gener i el 17 d'abril. Les dades es poden consultar al Registre d'enquestes i estudis d'opinió de l'Ajuntament.

NO T'HO PERDIS: la Barcelona del futur que ja guanya premis d'arquitectura

Llegeix el número de juliol i agost de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Últimes notícies

    Publicitat