Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Euros
Foto: Valeriy Minin

Aquests són els 5 milionaris més rics de Barcelona (sumen 6.650 milions d'euros de patrimoni)

El nou llistat de la revista 'Forbes' no deixa dubtes respecte de les cinc fortunes més destacades de la ciutat

M. P. Muñoz
Escrit per
M. P. Muñoz
Publicitat

La riquesa és una variable molt complicada de mesurar, no és suficient viure a la zona més cara de Barcelona, cal abassegar una bona quantitat de patrimoni i tenir-lo a la vista d'Hisenda, cosa que com és sabut molts rics eviten per tots els mitjans.

Des de fa molts anys, la revista d'economia i negocis 'Forbes' publica el seu tradicional llistat de la gent de més rica del món i, clar, algunes d'aquestes fortunes estan relacionades amb Barcelona, encara que la major part dels mortals no tinguem constància d'elles ni coincidim massa amb les persones que les ostenten.

Forbes
Foto: Shutterstock

Entre el llistat dels 100 espanyols més rics surten 30 catalans i unes quantes fortunes de Barcelona. Entre els 5 barcelonins més tops acumulen un capital de 6.650 milions d'euros.

Els 5 barcelonins més rics segons Forbes

1. Isak Andic Ermay
El propietari de la cadena Mango i administrador únic de Punta Na Holding, la multinacional que gestiona la cadena de botigues, acumula, sempre segons Forbes, 1.900 milions d'euros.

2. Sol Daurella Comadrán
La presidenta de Coca-Cola Europacific Partners disposa de 1.700 milions d'euros per a qualsevol capritx. Això sí que és un refresc i no la Coca-Cola que despatxa.

3. Carmen Thyssen-Bornemisza
Nascuda a Barcelona, María del Carmen Rosario Soledad Cervera y Fernández de la Guerra, més coneguda com a Tita Cervera i després Carmen Thyssen en casar-se amb el baró Heinrich Hans Thyssen-Bornemisza, de qui va heretar la important col·lecció de pintura que porta el seu nom, té 1.300 milions d'euros. L'art de fer negocis.

4. Jorge Gallardo Ballart i Antonio Gallardo Ballart
Els germans Jorge i Antonio Gallardo Ballart són accionistes dels laboratoris Almirall i es calcula que disposen de 900 milions d'euros cadascun. La pròxima vegada que consumiu Almax penseu qui s'enriqueix curant-vos el mal d'estómac.

5. Carmen Daurella Aguilera
Cosina de la Sol Daurella de la Coca-Cola, també és accionista de Coca-Cola Europacific Partners. Tot i que disposa d'una part menys refrescant, segur que li arriba per a un aparell d'aire condicionat amb 850 milions d'euros de patrimoni.

NO T'HO PERDIS: Barcelona, la ciutat preferida del turisme de luxe

Llegeix el número de juliol i agost de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Últimes notícies

    Publicitat