Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Aquests són els carrers més cars per viure a Barcelona

Les Corts, Sarrià-Sant Gervasi i l'Eixample són els districtes més cars, segons un informe d'Engel & Völkers

Escrit per
Time Out Barcelona Editors
Publicitat

Amb un preu de més de 10.000 euros el metre quadrat, l'avinguda Pearson, a Pedralbes, és el carrer més car de Barcelona, segons un estudi publicat per Engel & Völkers, que estableix també un rànquing per districtes i de municipis de segona residència amb l'habitatge més car.

L'any 2020, el preu mitjà dels habitatges gestionats per la immobiliària a la ciutat es va situar en els 4.478 euros/m2, pel que fa a la compra, i tres districtes el van superar. Pel que fa al lloguer, el preu mitjà va ser de 17,70 euros el m2.

Segons l'informe, els districtes més cars són, per aquest ordre, les Corts (que inclou el barri de Pedralbes), Sarrià-Sant Gervasi i l'Eixample, seguits per Sant Martí, Gràcia i Ciutat Vella. Pel que fa als carrers més cars, el passeig de Gràcia, el carrer de Bosch i Gimpera, el passeig de la Bonanova i el passeig de Garcia Fària, segueixen l'avinguda Pearson, amb preus que superen els 6.000 euros per m2.

Segons Oriol Canal, director general d'Engel & Völkers Barcelona, "la demanda d'habitatge d'alt 'standing' s'ha ressentit" per la impossibilitat de viatjar, però hi ha hagut "inversors i famílies catalanes que han aprofitat la baixada de preus", entre un 5 i 10%.

Segones residències

Pel que fa als municipis de segona residència més cars, destaquen la primera línia de mar de Cadaqués i S'Agaró (Platja d'Aro), amb preus de 10.000 euros per m2, seguits de Sitges (7.000 euros per m2) i altres poblacions com Begur, Blanes i Palafrugell. Del Pirineu català, el lloc més car és Baquèira (a peu de pistes 4.939 euros per m2).

Carrers més cars de Barcelona (euros/m2)

Avinguda Pearson (+10.000)

Passeig de Gràcia (7.500)

Bosch i Gimpera (6.700)

Passeig de la Bonanova (6.500)

Passeig de Garcia Fària (6.000)

Arc de Sant Martí (5.600)

Rambla de Catalunya (5.500)

Enric Granados (5.500)

Plaça de la Concòrdia (5.300)

Passeig de Joan de Borbó (5.000)

Rambla de Poblenou (5.000) 

NO T'HO PERDIS:  Els carrers més bonics de Barcelona

Llegeix el número del març de Time Out Barcelona, amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat.


 

Últimes notícies

    Publicitat