Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Carrre Progrés, Festa Major de Gràcia 2023
Foto: @CarrerProgres

Aquests són els carrers guarnits guanyadors de la Festa Major de Gràcia 2023

Els carrers Progrés i Mozart i la plaça Rovira ocupen el pòdium d'uns premis ben disputats

M. P. Muñoz
Escrit per
M. P. Muñoz
Publicitat

Ja tenim el veredicte. La decisió més esperada de la Festa Major de Gràcia arriba i els guanyadors són alguns dels habituals de les primeres posicions. Aquest és el rànquing de guanyadors del concurs de carrers guarnits 2023.

Carrers guarnits guanyadors de la Festa Major de Gràcia 2023

5 - El cinquè premi ha estat per la Travessia de Sant Antoni, que enguany s'ha inspirat per a la seva decoració en la mítica ciutat de Nova Orleans i tot el seu univers simbòlic característic.

4 – Uns clàssics de la primera posició que enguany s'han de conformar a fregar el pòdium. El carrer Verdi ocupa la quarta posició amb la seva decoració que s'inspira en la faula del Flautista d'Hamelín, un guarniment que ironitza amb la neteja de la ciutat, inclosa la presència de rates durant l'estiu.

Carrer Verdi / Festes de Gràcia 2023 / carrers guarnits / Eugènia Güell
Foto: Eugènia Güell

3 – En la part alta del barri i de la classificació, la plaça Rovira, que s'emporta la tercera posició amb 'Alis volat propiis', un guarniment que ha omplert els carrers de papallones que busquen la llibertat.

Plaça Rovira i Trias / Festes de Gràcia 2023 / Carrers Guarnits / Eugènia Güell
Foto: Eugènia Güell

2 – Si l'any passat van ser quarts, enguany toca la plata. El carrer Mozart ocupa la segona posició amb el seu viatge al fantàstic món d''Alícia al País de les Meravelles'.

1 – Finalment, escalant des de la tercera posició de l'any passat, el guanyador absolut entre els carrers guarnits de Gràcia és el carrer Progrés. El seu muntatge, 'Formigres', està dedicat a aquests insectes i s'inspira, sobretot, en els protagonistes de la pel·lícula d'animació 'Bichos'.

Altres guardons

A banda de la màxima categoria, altres vies com el carrer Jesús ha estat el millor valorat com a exemple de reutilització i també com a detall artístic. El carrer Tordera, per la seva banda, té el millor sostre; travessera de Sant Antoni, els millors laterals. Finalment, la millor entrada i sortida és també per al carrer Verdi.

Carrer Jesús / carrers guarnits / Festa Major de Gràcia / Eugènia Güell
Foto: Eugènia Güell

NO T'HO PERDIS: els millors concerts de la Festa Major de Gràcia

Llegeix el número de juliol i agost de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Últimes notícies

    Publicitat