Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Fades
Ig: fadesfadesfades

Aquests són els grups que actuaran gratis al Moll de la Fusta aquest cap de setmana

La Lali Jove, la festa major juvenil i associativa de Barcelona, torna en una edició especial de Carnestoltes

Enora Le Roux
Escrit per
Enora Le Roux
Publicitat

Al Carnestoltes l’envolta una boira de festivitat, per això la festa major juvenil i associativa de Barcelona, la Lali Jove, ha preparat una edició especial per l’ocasió. El Consell de la Joventut de Barcelona, l’entitat encarregada de l’esdeveniment, ha citat a tots aquells que vulguin gaudir de concerts gratuïts al Moll de la Fusta el pròxim 10 de febrer, dins el marc de les festes de Santa Eulàlia. 

Les actuacions començaran a les 20.30 hores i ens presentaran quatre opcions diferents: el grup Fades, el duet Svetlana, la banda Sexenni i DJ Trapella. 

Fades

Fades és un grup mallorquí que reivindica la consciència lingüística del català i la lluita pels drets LGBT. Els seus integrants, Vicenç, Àngel i Ferran, s’han convertit en una de les propostes emergents de les Illes Balears amb més força. La seva música, entre el pop, el house i la música urbana, és un crit contra el feixisme, l’homofòbia i la catalanofòbia.

Svetlana

Es tracta d'un duet barceloní amb diversos singles publicats des de l'any 2021. Es caracteritzen sobretot per les seves propostes surrealistes, però divertides. El pròxim 11 d'abril presenten el seu nou àlbum 'Marrana' a la sala Razzmataz, un projecte que dona llum a un nou directe i una nova gira. 

View this post on Instagram

A post shared by SVETLANA (@svetlanamarrana)

Sexenni

Sexenni és una banda de música catalana caracteritzada per una essència pop però amb influències de música urbana, sempre mantenint un toc humorístic, de sàtira i ironia en les seves lletres. Els seus membres fundadors, l’Andrés Sánchez, en Miguel Castro i en Xavi Pons, van crear el grup quan anaven a l’institut, en hora d’esbarjo. Actualment, conformen la banda l’Andrés i en Xavi, i també l’Albert Melcion, en Pep Saula, en Ricard Perpinyà i en Marc Monclús. 

DJ Trapella 

Des del Maresme, DJ Trapella puja als escenaris amb tocadiscs i 'mixer', recuperant així l’essència del DJ. Barreja sons alternatius amb èxits actuals, de manera que les seves sessions són aptes per tothom. 

View this post on Instagram

A post shared by DJ TRAPELLA (@djtrapella)

Altres activitats

Enguany, el Consell de la Joventut de Barcelona, que és una plataforma d’associacions i col·lectius que representen la joventut organitzada de Barcelona i que treballa per crear una xarxa que promogui l’associacionisme, ha apostat per dotar la festa d’un contingut polític. Per això centrarà les activitats de la tarda al voltant del rebuig de l’extrema dreta. 

La festa començarà abans que els concerts. El tret de sortida serà a les 18 h amb la trobada juvenil i associativa 'Desemmascarem-los! L’extrema dreta a la ciutat de Barcelona'. Seguidament, a les 19.30 h, hi haurà un espectacle de l’artista Jèssica Pulla, 'La Vedette antifeixista'. 

Finalment, a les 20.00 h, es farà l’entrega dels Premis BarnaJove 2023 i els Premis Totxona.

Lali Jove
Consell de la Juventut de Barcelona

NO T'HO PERDIS: Festes de Santa Eulàlia: guia completa 2024

Vols estar al dia de tot el que es mou a la ciutat? Inscriu-te a la nostra newsletter i tindràs tota la info i els plans que t'agraden per gaudir de Barcelona

Últimes notícies

    Publicitat