Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Aquests són els nous caganers del proper Nadal!

Ibai Llanos, Xavi Hernández, Pere Aragonés o Diaz Ayuso ens alegraran el pessebre

Albert Rodríguez
Escrit per
Albert Rodríguez
Publicitat

El caganer és la figura clau del pessebre català! Això és un fet (escatològic) indiscutible. I tenint en compte la importància d'aquesta tradició, l'empresa caganer.com proposa les noves figures d'aquest any amb les cares més conegudes. I sense mascareta! Que ben mirat potser els caldria per l'oloreta.

caganer.com
caganer.com

La nina gegant i els guardians del Joc del Calamar, l'entranyable Baby Yoda i l'últim James Bond, polítics del dia com Pere Aragonès, Isabel Díaz Ayuso i Kamala Harris, l''streamer' Ibai Llanos, cantants com Alaska, Lluís Llach i Albert Pla, el nou entrenador del FC Barcelona, Xavi Hernández; i personatges del món digital d'Among Us i Fortnite són només algunes de les noves figuretes de fang que podrem col·locar aquest any al pessebre de casa.

L'empresa de Torroella de Montgrí, amb una trajectòria de 29 anys i dues botigues a Barcelona (Banys Nous, 4 i a la plaça de Santa Maria, 7) selecciona i converteix en caganers personatges famosos del món de la política, l'art, l'esport i el digital o la ficció, disponibles per 18 € el ninotet. 

caganer.com
Foto: caganer.com

A més, aquest any han ampliat el catàleg d'oficis: agents antidisturbis, empleats del TMB, farmacèutics, pizzers i executius, tot un seguit de nous personatges perquè tothom tingui la seva figureta més representativa!

NO T'HO PERDIS: Coses per fer a Barcelona aquesta setmana

Llegeix el número de novembre de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Més de Love Local

    Últimes notícies

      Publicitat