Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Arbres de Nadal de luxe i solidaris a subhasta

Escrit per
Eugènia Sendra
Publicitat

Les marques i botigues de luxe celebren la segona edició del 'Solidarity Xmas Tree', una campanya solidària amb els arbres de Nadal com a protagonistes. Loewe, Castañer, Cartier, Alfons y Damián y Luzio són algunes de les tretze firmes que han proposat la seva interpretació de l'element decoratiu per excel·lència i la col·lecció s'exposarà a l'aparador del Majestic Hotel fins al 3 de desembre.

Lydia Delgado

N'hi ha de clàssics –el de Santa Eulalia– o minimalistes –Zegna–, mesuren un màxim de 2,20 m x 1,30 m i són peces úniques i exclusives que busquen casa. Se subhastaran el dissabte 3 en un sopar benèfic conduït per Sotheby's i els diners recaptats a l'esdeveniment es donaran a la Fundació Pequeño Deseo i a la Fundació Pasqual Maragall. Per ara els arbres que tenen més pretendents són el de Louboutin, escultòric, i el de Lydia Delgado, que admet una nova vida i distribució més enllà de les festes.

Santa Eulalia

En el marc de la campanya se sortejarà una invitació per al sopar i una nit al Majestic Hotel & Spa entre els curiosos que facin 'm'agrada' i segueixin el compte d'instagram de @solidarityxmastree.

Castañer
Loewe

No t'ho perdis:  si no us fa l'arbre clàssic, als mercats de Nadal trobareu el que busqueu.

Últimes notícies

    Publicitat