Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Arriba a Barcelona el Museu Més Dolç del Món

El divendres 27 de novembre obrirà a la cúpula de Las Arenas i promet "un món de somni i felicitat"

Ricard Martín
Escrit per
Ricard Martín
Publicitat

¿Quin nen -o adult– no ha fantasiejat mai amb banyar-se en una piscina de núvols de sucre, cavalcar una piruleta o abraçar-se a un osset de gominola gegant? A ningú cau malament un dolç (bé, sí, als diabètics!) i menys en aquesta època incerta i fosca. La notícia és que el Museu Més Dolç del Món finalment ha obert portes al Centre Comercial Las Arenas i, si tot va sobre el previst, les hi tindrà fins al 10 de gener de l'any que ve. La seva obertura hauria d'haver estat el passat 27 de març, però la crisi sanitària la va ajornar. 

Aquest museu 'pop-up', a la cúpula del centre comercial, consta de dotze espais tematitzats dedicats al dolç i acompanyats de la realitat augmentada que proporciona l'aplicació del mateix museu. I és que el mòbil és un aliat imprescindible en una exposició que brinda totes les possibilitats per omplir el teu Instagram de color rosa i llaminadures XL. És carn de postureig i el més probable es que la pujada de dopamina esdevingui més pels "likes" que per les llaminadures que hi tastareu.

El museu més dolç del món a les Arenas de Barcelona
FOTO: Time Out Barcelona / Marc AndreuEl museu més dolç del món a les Arenas de Barcelona

Aterra a Barcelona amb espais nous com la sala dedicada als xurros o una dedicada a la màgia del Nadal. Entre les dotzes sales no hi podíen faltar altres icones del món "lollipop" com els unicorns gegants, pols de mida ciclòpia, rosquilles grans com per caure-hi a dins, bols de fruita o banyeres de boles. Tota una apoteosi del cuquisme on podeu jugar, saltar i interactuar amb precaució, ja que les mesures de seguretat ha extremat el protocol en aquest sentit.

Museu més dolç del món
FOTO: Museu més dolç del mónMuseu més dolç del món

Les entrades costen 15 euros i ja es poden comprar al web del museu. Aquest 'pop-up' ve avalat pel seu èxit a Portugal (Lisboa) i Brasil (São Paulo i Rio de Janeiro) amb més de 100.000 visitants.

NO T'HO PERDIS: Exposicions imprescindibles a Barcelona la tardor-hivern de 2020

Últimes notícies

    Publicitat