Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Micro
Shutterstock

Arriba a Barcelona el primer festival de 'stand-up comedy' en català

Els principals còmics catalans del gènere actuaran a diferents espais del barri de Poblenou

M. P. Muñoz
Editat per
M. P. Muñoz
Publicitat

L'humor no entén de fronteres i tampoc d'idiomes. La bona forma en el teatre de la comèdia en català es posarà a prova a través d'un festival dedicat íntegrament a l''stand-up comedy' en la llengua del Tirant.

Dirigit per Oriol de Balanzó i amb Irene Minovas i en Manel Vidal com a directors artístics, la primera edició del Cruïlla Comèdia se celebrarà del 2 al 5 de novembre a diferents espais del barri de Poblenou de Barcelona.

Serà una mostra consagrada a rialles que abraçarà diferents capes de l'l''stand-up comedy', des d'especials d'una hora unipersonals fins a rondes de còmics, passant per micros oberts per als més valents.

Els dos epicentres seran el Casino l'Aliança i el Centre Moral i Cultural, espais per on desfilarà el més granat de la comèdia catalana. En el programa destaquen el final de gira de Marc Sarrats i les estrenes dels espectacles d'Òscar Andreu i Oye Sherman. També s'inclourà un Roast (còmics reunits per criticar) dedicat a Joel Díaz.

Ana Polo, Manel Vidal i Andrea Farina són altres protagonistes d'un cartell amb una vintena de còmics, la part més hilarant del festival de música Cruïlla que ara s'independitza i agafa format de festival propi.

Cruïlla Comèdia
Foto: Cruïlla Comèdia

NO T'HO PERDIS: les obres recomanades de la cartellera

Llegeix el número de setembre de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Últimes notícies

    Publicitat