Notícies

Arriba a Barcelona el primer festival dedicat al croissant

El Croissants Fest tindrà entrada gratuïta i participaran les millors pastisseries barcelonines durant dos dies

Laia Jordà Sánchez
Redactora
croissant de xocolata
Foto: Shutterstock
Publicitat

Barcelona ha estat vuit cops la capital del croissant de l'Estat segons els premis al Millor Croissant de Mantega d'Espanya, i podríem dir que ara ho tornarà a ser durant dos dies més, amb la celebració del primer festival dedicat en exclusiva al croissant de la ciutat. Els pròxims 16 i 17 de novembre, el Poble Espanyol acollirà la primera edició del Croissants Fest, on podreu tastar els millors croissants de la ciutat i altres productes que faran un homenatge a la pasta de full.

El festival, d'entrada gratuïta, serà organitzat per l'Edu González, més conegut pel seu projecte gastronòmic Patatas Bravas Barcelona, amb el que dona a conèixer diversos establiments de la ciutat. Malgrat que encara no s'han anunciat les marques ni establiments que hi participaran, "comptarem amb les millors pastisseries de Barcelona", ha confirmat l'Edu a Time Out Barcelona. A més, també ha avançat que l'accés serà lliure i per a totes les edats, tot i que hi haurà una opció d'entrada 'vip' de pagament que inclourà un croissant i una beguda.

@bravasbarcelona Croissants FEST 🥐 en Barcelona el próximo NOVIEMBRE. Pronto, más datos #croissants #croissantdechocolate #cruasan ♬ original sound - bravasbarcelona

El Croissants Fest vol trobar quin és el millor croissant de la ciutat, tot i que "hi haurà un concurs per escollir el millor croissant més tradicional i un altre que serà d'estil més gurmet", explica l'Edu. Els guanyadors els escollirà un jurat popular que podrà tastar els productes a les diverses parades del recinte i un jurat professional que encara no se sap qui el formarà.

"Tot i que se centrarà en el croissant, el festival està dedicat a la pasta de full, així que també hi haurà altres productes, com napolitanes i altres dolços", especifica l'Edu. Entre l'oferta gastronòmica, trobarem també propostes tant innovadores com hamburgueses de croissant, biquinis de croissant, truites de croissant i molt més. 

Altres festivals gastronòmics 

Patatas Bravas Barcelona ja ha organitzat altres festivals "monoproducte", com els defineix l'Edu, com el Bravas Fest, que va girar al voltant de les patates braves i que va celebrar la seva segona edició amb més de 15.000 persones el passat 7 i 8 d'octubre al Poble Espanyol. Un altre dels festivals organitzats per l'Edu i el seu equip és el Pizzas Fest, que se celebrarà els pròxims 19, 20 i 21 d'abril també al Poble Espanyol, on hi haurà els millors establiments de pizzes de Barcelona, a més d'actuacions i diversos tallers.

NO T'HO PERDIS: Els millors croissants de Barcelona

T'interessa la gastronomia? Inscriu-te a la newsletter mensual d'en Ricard Martín i rebràs contingut exclusiu sobre els millors restaurants i bars de Barcelona 

Més de Love Local

    Últimes notícies

      Publicitat