Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Project Lobster
Foto: Idoia Setien

Arriba a Barcelona la tercera botiga física de la marca d'ulleres Project Lobster (amb una vista privilegiada a l'església de Santa Maria del Mar)

El nou establiment està situat en ple centre del Born amb un disseny futurista i amb el color verd caqui com a protagonista

Laia Jordà Sánchez
Escrit per
Laia Jordà Sánchez
Publicitat

No hi ha un complement més important a l'estiu que les ulleres de sol, però trobar les adequades no sempre és una recerca fàcil. Si encara esteu indecisos, una de les marques més conegudes del moment torna amb la seva tercera botiga física a Barcelona. Project Lobster obre un nou establiment a la ciutat a ple centre del Born, a la plaça del Fossar de les Moreres, molt a prop d'on del primer espai físic que van inaugurar el 2018. A més de donar-li un cop d'ull a les ulleres, també podreu gaudir d'unes vistes privilegiades de l'església de Santa Maria del Mar.

Project Lobster
Foto: Idoia Setien

L'establiment no passa desapercebut. Tots els detalls de la botiga estan treballats amb un monocolor caqui, que és el color de la nova identitat que vol construir la marca. A més, tota la decoració inclou acer inoxidable, ciment i pell vegana, una combinació de materials que fa que les ulleres destaquin molt més. Més enllà de l'estètica, l'espai està dividit d'una manera molt delimitada perquè els clients puguin viure una experiència molt més personalitzada.

Project Lobster
Foto: Idoia Setien

La primera part és l'expositiva, on tothom que entra pot donar-li un cop d'ull als productes de la marca. Una altra àrea és la dels exàmens visuals, on els clients poden revisar-se la vista per poder escollir quins vidres posar a la motllura de les ulleres. Project Lobster no ha parat de créixer des que va ser fundada el 2018, donant-li una volta al sector de l'òptica amb els seus dissenys juvenils d'estil contemporani. A més d'aquesta tercera obertura a Barcelona, la marca també compta amb establiments físics a Madrid i València.

NO T'HO PERDIS: Les millors òptiques de Barcelona

Llegeix el número de juliol i agost de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Més de Love Local

    Últimes notícies

      Publicitat