Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
IKONO
Foto: IKONO

Arriba a Barcelona l'experiència immersiva amb piscina de boles que triomfa a Madrid i Roma

Després del seu èxit a Madrid, Ikono obre al Centre Comercial Arenas amb un local de 1.200 metres quadrats

Laia Jordà Sánchez
Escrit per
Maria Llinares
i
Laia Jordà Sánchez
Publicitat

Si voleu fer un viatge a la Barcelona del 2090 (i us encanta el postureig) aquest nou lloc un interessa: Ikono arriba a Barcelona després de l'èxit dels seus espais a Madrid i a Roma. Aquesta futurista experiència immersiva convida als visitants a experimentar amb diferents espais com una piscina de boles inspirada en una fàbrica obsoleta, una habitació que fa referència a les primeres obres amb llum de Picasso o una sala plena de fanalets. És l'exposició més gran que ha fet la marca, amb 1.200 metres quadrats, i on les llums leds són les protagonistes. 

El 2020, Ikono va obrir a Madrid acumulant hores de cua, seguidament va arribar a Roma, on també va tenir una rebuda d’èxit i ara aterra a la nostra ciutat, a la tercera planta del centre comercial de les Arenes. El projecte va sorgir arran d'un viatge al Japó de l'equip fundador de la marca: va adonar-se que envoltat d’un paisatge icònic, com el bosc de bambú d'Arashiyama, l'ajudava a connectar més amb l’espai i la gent amb qui estava. Va ser així com va néixer la idea de crear un espai que fos visualment innovador i, igual que el bosc de bambú, fos una experiència única. 

Molta llum i espais curiosos

Només entrar, hi ha la gran piscina de boles amb un tobogan il·luminat amb leds que canvien de colors, simulant una fàbrica abandonada amb el sostre d’estil industrial. Aquesta connecta amb la sala principal, un rebedor fosc il·luminat amb les llums dels cartells en japonès que donen la benvinguda a l’entrada de cadascuna de les saletes. N'hi ha de tota mena: una sala inspirada en el camuflatge, una altra que juga amb els miralls i els fanalets o una inspirada en l’art lumínic de Picasso, on podeu crear els vostres propis dissenys.

Ikono Barcelona
Maria LlinaresIkono Barcelona

La joia de la corona, però, és una espècie de circuit que us portarà per diversos mons, on la llum segueix sent la protagonista: un laberint de leds inspirat en Boticelli i la seva Venus, un altre amb grans estructures de cubs que s’il·luminen amb la música que sona i una sala que et retorna al passat amb diverses màquines d’arcade on es pot jugar. 

Ikono Barcelona
Laia JordàIkono Barcelona
Ikono Barcelona
Laia JordàIkono Barcelona

Ja teniu les entrades disponibles a la web d'Ikono i l’espai està obert tots els dies de la setmana d’11 h a 21 h, a excepció dels divendres i dissabtes que està obert fins a les 22 h. 

NO T'HO PERDIS: Exposicions gratis a Barcelona

Llegeix el número de març de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Últimes notícies

    Publicitat