Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Vessels
Eva FàbregasVessels

Exposicions gratis a Barcelona

Les mostres d'art gratuïtes que pots veure a les galeries, museus i centres culturals de Barcelona

Publicitat

El preu de les entrades no pot ser l'excusa per no visitar exposicions. La immensa majoria de galeries d'art són d'entrada gratuïta; el primer diumenge de mes hi ha molts museus que obren portes gratis; més els centres d'art municipals on no s'ha de pagar entrada. Aquí teniu una llista amb les millors exposicions gratuïtes de Barcelona.

NO T'HO PERDIS: altres mostres imprescindibles.

 • Art
 • preu 0 de 4
 • Eixample

La galeria d'art Artur Ramon inaugura el 19 de maig una nova exposició comissariada per Ignacio Somovilla. A través d'un centenar de peces, l'espai té un itinerari únic que proposa una àmplia selecció de mirades al jardí des de diferents punts de vista, com a creació artística o metàfora, sàtira, com a últim refugi del plaer o el paradís. Tot això seguint el curs de la història, des de l'etapa clàssica amb la recerca del Jardí de l'Edèn fins a la contemporaneïtat de Josep Maria Subirachs. Dins la nova exposició també s'hi troba el concepte del laberint com a element integral dels jardins a través dels temps, des de l’antiguitat fins al Renaixement i el Romanticisme. I l’exemplifica un magnífic laberint que Josep Maria Subirachs va crear el 1961. L'entrada és gratuïta i estarà disponible dos mesos, fins al 19 de juliol.  

 • Art
 • Fotografia
 • preu 0 de 4
 • Horta - Guinardó

Del 20 de gener fins al 30 de juliol de 2022 es pot visitar 'Altres escenaris possibles', una nova exposició fotogràfica itinerant programada en diferents centres cívics de diferents barris. Un espai dissenyat amb l'objectiu de visibilitzar els espais i col·lectius que creixen als marges, i molts cops amagats, de Barcelona. L'exposició és a càrrec del periodista musical Nando Cruz, autor de la sèrie de reportatges 'Otros escenarios posibles' publicats a El Periódico de Catalunya, i es desenvolupa amb l'ajut del fotògraf Martí Fradera i la dissenyadora d'exposicions Ada Sbriccoli. 'Altres escenaris possibles' és una ocasió ideal per donar a conèixer la riquesa i diversitat musical que tenim escampada per tot Barcelona. Pels interessats en assistir cal fer una inscripció prèvia per controlar l'aforament.  A més, a l'acte inaugural de l'exposició en cada centre cívic es podrà conèixer els detalls de l'obra amb una xerrada per presentar l'exposició i parar especial atenció a la vida musical del barri al qual pertany el centre cívic, i acabar el darrer cap de setmana de l'exposició amb una passejada pel barri per descobrir els llocs on la música és viva: escenaris visibles o discrets, a l'aire lliure o a l'interior dels edificis. La passejada compon un circuit musical de proximitat conduïda per Nando Cruz i amb la col·laboració dels veïns i veïnes del barri.  L'exposició itinerant es mou per diferents espais en les següents dates: del 24 de març al 24 d'abril al CC La Sedeta,

Recomanat
  També t'agradarà
   Publicitat