Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Botiga Barcelona Sense
Foto: Barcelona Sense

Obre a Barcelona l'única botiga física de Catalunya que ven només begudes sense alcohol

L'establiment Sense té en estoc més de 150 marques nacionals i internacionals de licors, vins i cerveses sense alcohol i ofereix servei a domicili

Laia Jordà Sánchez
Escrit per
Laia Jordà Sánchez
Publicitat

En els darrers anys les begudes sense alcohol estan guanyant entre el públic. Molts consumidors busquen alternatives més saludables sense haver de renunciar a la diversió. Com a resposta a aquesta tendència, Barcelona ha inaugurat la primera botiga física de begudes sense alcohol de Catalunya. Sense està situada al centre de Gràcia, al número 1 de la plaça del Sol, i ofereix més de 150 opcions nacionals i internacionals.

Botiga Barcelona Sense
Foto: Barcelona Sense

Segons Deborah Núñez, cofundadora de Sense, "quatre de cada deu joves beuen cervesa sense alcohol de forma regular, just això va ser el nostre punt de partida". Kimber Lockhart, la seva altra fundadora, afegeix que volen oferir "begudes per a qualsevol ocasió, exclusives i més saludables". A més, si no us ve de gust sortir de casa, Sense ofereix el servei a domicili de la seva selecció de licors, cerveses i vins sense alcohol.

El mercat d'aquest tipus de begudes ha experimentat una popularitat que ha donat pas a 'bartenders' i mixòlegs dedicats a l'elaboració de còctels sense alcohol amb opcions per a tots els paladars. Sense preten traslladar aquesta tendència a Barcelona amb més d'un centenar de referències que han guanyat premis com el World Alcohol Free Awards i el Bartender Spirit Award, entre d'altres. 

NO T'HO PERDIS: Els 26 restaurants de Barcelona amb estrella Michelin

Llegeix el número de novembre de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Últimes notícies

    Publicitat