El mediàtic Jordi Cruz ofereix una cuina sofisticada, original i sorprenent en aquest restaurant triplestrellat. Deixa ben clar a l’ABaC que fa anys que s’arremanga les mànigues i que domina la tècnica i el producte a la perfecció. Amb un ull posat a la cuina internacional, però sempre amb un peu a la del Mediterrani, ofereix un únic menú degustació de catorze plats i quatre postres, que canvia per temporada i gust. Més enllà dels plats, l’experiència ABaC és global: dines en un menjador de somni i hi arribes a través de la cuina, on hauràs saludat el xef.
Barcelona continua estant al capdavant de l'avantguarda gastronòmica internacional, i fa un salt endavant: com demostren les 35 estrelles que atresora la ciutat, repartides en 24 restaurants. Salta la banca amb la fita d'un nou triestrellat, Cocina Hermanos Torres, i podem presumir de la incorporació de cinc nous restaurants amb una Michelin: COME, Aleia, Enigma, Slow & Low i Mont Bar. Si la butxaca us ho permet i us voleu regalar un homenatge, aquí teniu una llista amb els restaurants 'estrellats' de Barcelona. I recordeu que sempre podeu anar a fer menús de migdia amb estrella Michelin si voleu minimitzar la despesa. Bon profit!
NO T'HO PERDIS: Els 50 millors restaurants de Barcelona