Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
The Batman
The BatmanThe Batman

Un espai immersiu de Batman arriba a Barcelona per celebrar el Batman Day 2023

L'esdeveniment anual està organitzat per ECC Cómics amb activitats i concursos al voltant del superheroi

Laia Jordà Sánchez
Escrit per
Laia Jordà Sánchez
Publicitat

El còmic aixeca passions a tot el món i també a Barcelona. Alguns dels títols més coneguts ja s'han adaptat alguns al català, com els de Marvel, que es podran llegir en el nostre idioma a partir de setembre. I ara arriba a Barcelona la festivitat que celebra un dels superherois més estimats de tots: Batman, un dels personatges més antics de DC Comics, que té un dia propi des de 2014. El pròxim 16 de setembre, el Centre Comercial Arenes de BarcelonaECC Còmics oferiran un espai immersiu dedicat al rat-penat, amb entrada gratuïta i obert al públic d'11 a 21 h.

ECC Còmics Arenas de Barcelona
Foto: Josep Panadero

La botiga ECC Còmics de dins del centre comercial serà l'epicentre de l'esdeveniment, on es podran adquirir les últimes novetats del superheroi, com 'Batman: el detective' i 'Batman: Tres Jokers (DC Deluxe)'. Al costat de l'establiment és on hi haurà l'espai immersiu que us endinsarà dins de l'univers de l'home ratpenat i, on els primers a arribar, podreu aconseguir una làmina d'edició limitada. A part de l'espai immersiu, al llarg de la jornada també s'han organitzat activitats per als més petits, com el 'Super Kodomo', on els infants podran muntar figuretes de paper dels seus superherois preferits.

Un dels actes més esperats de la jornada serà la sessió de signatures del dibuixant Jorge Fornés, que estarà al centre comercial de 18 a 20 h. A més, al llarg del dia també se celebraran concursos amb targetes de rasca i guanya, i d'altres, on podreu guanyar diversos obsequis com còmics signats o un exemplar del demandat 'Spawn/Batman'.

NO T'HO PERDIS: BOOOOM! El còmic en català esclata i multiplica la producció

Llegeix el número de juliol i agost de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

 

Més de Estiu

    Últimes notícies

      Publicitat