Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Estudio Ghibli virtual
FOTO: Ghibli Estudio Ghibli virtual

Arriba a Barcelona un nou festival pels fanàtics de l'anime i del cinema immersiu

El 'Manga film days 4DX' projectarà des de clàssics de Studio Ghibli fins a estrenes i reposicions exclusives

Laia Jordà Sánchez
Escrit per
Laia Jordà Sánchez
Publicitat

Si sou fanàtics de l'anime, aquest esdeveniment us interessa. Del 7 al 10 de desembre, els Cines Filmax Gran Via 4DX acolliran un festival de cinema amb projeccions de tota mena; des dels clàssics de Studio Ghibli fins a estrenes exclusives i pel·lícules infantis. A més, el 'Manga film days 4DX' comptarà amb creadors de contingut de la comunitat anime d'Espanya que participaran en diverses activitats.

La majoria de les pel·lícules es projectaran en format 4DX, que submergeix els espectadors en una experiència immersiva a través d'olors, efectes d'aigua, calor, moviment de les butaques i molt més. També hi haurà reposicions exclusives, pel·lícules clàssiques que tornaran a la pantalla gran per una última funció. A més, hi haurà una gran diversitat de gèneres per a tots els gustos i edats. Les entrades ja estan disponibles a la pàgina web oficial dels Cines Filmax.

Quina és la programació del festival?

El primer dia, el dijous 7 de desembre, totes les pel·lícules es projectaran en versió original. 'Mi vecino Totoro' i 'El chico y la garza'. 'Slam Dunk: The first Slam Dunk' inaugurarà el segon dia, que estarà dedicat als clàssics, on també es projectaran 'Digimon adventure 02: The beginning', i 'One piece: Film red'. El dissabte 9 de desembre serà el dia infantil, que començarà amb 'Shin-Chan y el misterio de la academia Tenkasu' i 'Doraemon: El nou dinosaure d'en Nóbita'. Al mateix temps, es durà a terme la Gala Pirata 23, una gala benèfica d'One Piece.

Per tancar el festival, el diumenge es farà l'estrena especial de 'Godzilla Minus One', que inclourà un col·loqui inicial entre Adrián Roldán i José Luis Romeu.

NO T'HO PERDIS: El millor de la cartellera de novembre als cinemes de Barcelona

Llegeix el número de novembre de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Últimes notícies

    Publicitat