Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Arriba a Barcelona un servei de lloguer de bicis que et pots emportar a casa

Es diu Bive i compta amb una app, una botiga física i es diferència perquè els seus usuaris es poden emportar la bici a casa

Escrit per
Marc Andreu
Publicitat

El lloguer de bicicletes per subscripció està menys estès o encara està molt enfocat als turistes. Cabify, sota la marca Bive, vol trencar amb aquest hàbit i inicia la seva activitat a Barcelona amb un servei que permet el lloguer mensual d'una bicicleta que serà exclusiva per a l'usuari i amb un preu fix que va en funció del model de la bicicleta. Asseguren que no volen competir amb Bicing sinó que aspirem a ser "un complement", amb una oferta de bicis que s'allunya del 'bicisharing', ja que cadascú té la seva i te la pots emportar a casa.

Bive ofereix diferents modalitats de subscripció mensual, des de la tarifa de 28,95 euros de les bicis urbanes mecàniques als 64,95 euros per a les opcions elèctriques. A més, el servei inclou assegurança, manteniment, neteja i descomptes per moure's amb Cabify. El servei encara no compta amb botiga física de la marca, però ha arribat a un acord amb la botiga Abrilbikes perquè en sigui el punt de recollida de les bicis i taller. Bive també permet la compra de bicicletes i, a diferència del Bicing, encara no compta amb aparcaments repartits per la ciutat.

NO T'HO PERDIS: Què hi ha darrere la misteriosa lona del Primavera Sound 2022 que ha aparegut a Barcelona?

Llegeix el número de maig de Time Out Barcelona, amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat.

Últimes notícies

    Publicitat