Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Què hi ha darrere la misteriosa lona del Primavera Sound 2022 que ha aparegut a Barcelona?

El festival de música torna a jugar amb el misteri i penja una lona amb un codi QR i la paraula 'alegria!' a Mallorca amb Rambla Catalunya

Escrit per
Time Out Barcelona Editors
Publicitat

El Primavera Sound torna a jugar a fet i amagar amb els barcelonins. Mentre esperem amb candeletes més informació sobre el festival, que ha ajornat l'edició del 2021, una lona gegant ha aparegut a la confluència del carrer Mallorca amb Rambla Catalunya, a Barcelona. 

El missatge està ple d'incògnites que ens porten a especulacions:

- Al cartell gegant s'hi llegeix Primavera Sound 202X2!, que podria fer referència, com va publicar Reuters, que l'edició del 2022 es faria en dos caps de setmana. Seria un festival doble (X2, com diu la lona) i les dates que s'han posat sobre la taula són del 2 al 5 i del 9 al 12 de juny. 

- Alegria! Per què queden menys dies perquè se celebri el festival? Potser, però és inevitable pensar en un dels grans 'hits' d'Antònia Font i en la possibilitat que actuïn al festival, reunint-se de nou vuit anys després de la seva dissolució (i la lona és al carrer Mallorca!). 

- El codi QR et porta a una carta d'ajust amb un compte enrere fins a arribar al 19 de maig. Què passarà aquell dia? Segons el mateix festival, serà el 25 de maig quan es faci públic el gruix del cartell de l'edició del 2022, de manera que aleshores es podrien anunciar les dates definitives o la confirmació d'alguna banda espaterrant. Haurem d'esperar...

- Maria José Llergo protagonitza el petit 'teaser' amb el qual el festival va anunciar la data en què es desvetllarà el cartell. Té lloc a la Sala Apolo, amb una ambientació tenyida de tonalitats vermelles i amb la Llergo cantant cap enrere. Això ens fa pensar que la cantautora actuarà al Primavera Sound, però a les xarxes va saltar una nova teoria. Algú va veure la relació/similituds de l'anunci amb 'Twin Peaks' i d'aquí va derivar en la possible presència d'Angelo Badalamenti, autor de la banda sonora de la sèrie, al festival. Jutgeu vosaltres mateixos si el vincle és factible o no.  

Fins que el Primavera Sound no doni més informació, només podem seguir especulant i somiant.

NO T'HO PERDIS: Festivals de música a Barcelona i a Catalunya el 2021

Llegeix el número de maig de Time Out Barcelona, amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat.

Últimes notícies

    Publicitat