Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
'Pompeia, l'últim gladiador'
Foto: Sandra Araquistain'Pompeia, l'últim gladiador'

Arriba a Barcelona una de les col·leccions més importants del món sobre Pompeia

La mostra ve del Museu Nacional d'Arqueologia de Nàpols i ofereix una experiència immersiva on el visitant serà un gladiador romà

Escrit per
Maria Llinares
Publicitat

Aquest mes de juny, les Drassanes Reials acolliran una de les exposicions més importants en l'àmbit mundial sobre Pompeia i la vida romana. És 'Pompeia, l'últim gladiador', que ha reunit fins a més de 150 peces de l'època de l'imperi procedents del Museu d'Arqueologia Nacional de Nàpols. Aquesta col·lecció estarà dividida en diferents sales que mostraran com vivien en la quotidianitat, com ara la zona de gladiadors, de temps lliure, de termes i de teatre. A més, incorporaran una experiència immersiva per a viure a la pell d'un gladiador abans que Pompeia desaparegués. 

Càntirs romans
Foto: Sandra AraquistainCàntirs romans

La realitat virtual ha recreat diversos espais de la ciutat per on passarà el visitant, encarnant el paper de Marcus Atilius, un gladiador i cònsol romà que lluitava per prestigi, i que va ser una figura important i reconeguda de l'època. L'experiència serà un extens recorregut per la ciutat i el camp de batalla. Els visitants passejaran pels carrers interactuant amb altres ciutadans, podran estar a les cel·les i al gimnàs i fins i tot podran 'pujar' a l'arena amb altres gladiadors. Per tancar amb l'experiència, podran viure el moment de l'esclat del Vesuvi i com arrasa amb el circ romà. 

Escultura de l'exposició
Foto: Sandra AraquistainEscultura de l'exposició

L'exposició obrirà l'1 de juny i estarà fins al 15 d'octubre a la ciutat i les entrades ja estan disponibles a la web per 17 €. 

NO T'HO PERDIS: Les millors exposicions que pots veure ara mateix a Barcelona

Llegeix el número de maig de Time Out Barcelona, amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat.

Últimes notícies

    Publicitat