Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Tutankamon, l'experiència immersiva a IDEAL
IDEAL Centre d'Arts Digitals

Arriba a Barcelona una exposició immersiva sobre Tutankamon

L'Ideal Centre d'Arts Digitals de Barcelona acull aquesta mostra, que ja és la més visitada de l'Estat

Laia Jordà Sánchez
Escrit per
Laia Jordà Sánchez
Publicitat

L'Ideal, Centre d'Arts Digitals acull l'exposició més visitada de l'Estat: ja són més de 300.000 persones que no han volgut perdre's aquest viatge al passat. 'Tutankamon' és una exposició immersiva que viatja 3.400 anys enrere a través de la tecnologia més innovadora amb sales interactives i de realitat virtual repartides en una superfície de més de 2.000 metres quadrats. L'espai es pot visitar cada dia de la setmana d'11 h a 20 h, excepte els dimarts. Una experiència cultural única que ja podeu afegir a les millors exposicions de la ciutat.

Exposició Tutankamon Ideal
Foto: Ideal, Centre d'Arts Digitals

L'experiència mostra als visitants els temples, els tresors i altres secrets de l'antic Egipte, amb el Faraó Nen com a guia. Durant el recorregut, explica els diferents enigmes de l'antiga civilització egípcia, i també es pot accedir al descobriment arqueològic més gran de la història: la tomba de Tutankamon, una nova experiència creada per l'estrena del nou espai Metavers a l'Ideal de Barcelona. Les avançades arts digitals de l'exposició han fet que 'Tutankamon, l'exposició immersiva' s'emportés dos guardons d'or i un de plata als Telly Awards, que han reconegut la complexitat digital del projecte.

Exposició Tutankamon Ideal
Foto: Ideal, Centre d'Arts Digitals

A més, durant el recorregut també es fan projeccions de 360 graus, on els visitants estan envoltats per la història i en formen part. Les entrades ja estan disponibles per 14,50 euros, tot i que hi ha diverses opcions a preu reduït per a menors de 12 anys, persones amb discapacitat funcional i majors de 65 anys. 

NO T'HO PERDIS: Els plans més divertits per celebrar el Nadal en família a Barcelona

Més de Tardor

    Últimes notícies

      Publicitat