Notícies

Arriba a Barcelona una exposició immersiva sobre Tutankamon

L'Ideal Centre d'Arts Digitals de Barcelona acull aquesta mostra, que ja és la més visitada de l'Estat

Laia Jordà Sánchez
Redactora
Tutankamon, l'experiència immersiva a IDEAL
IDEAL Centre d'Arts Digitals
Publicitat

L'Ideal, Centre d'Arts Digitals acull l'exposició més visitada de l'Estat: ja són més de 300.000 persones que no han volgut perdre's aquest viatge al passat. 'Tutankamon' és una exposició immersiva que viatja 3.400 anys enrere a través de la tecnologia més innovadora amb sales interactives i de realitat virtual repartides en una superfície de més de 2.000 metres quadrats. L'espai es pot visitar cada dia de la setmana d'11 h a 20 h, excepte els dimarts. Una experiència cultural única que ja podeu afegir a les millors exposicions de la ciutat.

Exposició Tutankamon Ideal
Foto: Ideal, Centre d'Arts Digitals

L'experiència mostra als visitants els temples, els tresors i altres secrets de l'antic Egipte, amb el Faraó Nen com a guia. Durant el recorregut, explica els diferents enigmes de l'antiga civilització egípcia, i també es pot accedir al descobriment arqueològic més gran de la història: la tomba de Tutankamon, una nova experiència creada per l'estrena del nou espai Metavers a l'Ideal de Barcelona. Les avançades arts digitals de l'exposició han fet que 'Tutankamon, l'exposició immersiva' s'emportés dos guardons d'or i un de plata als Telly Awards, que han reconegut la complexitat digital del projecte.

Exposició Tutankamon Ideal
Foto: Ideal, Centre d'Arts Digitals

A més, durant el recorregut també es fan projeccions de 360 graus, on els visitants estan envoltats per la història i en formen part. Les entrades ja estan disponibles per 14,50 euros, tot i que hi ha diverses opcions a preu reduït per a menors de 12 anys, persones amb discapacitat funcional i majors de 65 anys. 

NO T'HO PERDIS: Els plans més divertits per celebrar el Nadal en família a Barcelona

Més de Tardor

    Últimes notícies

      Publicitat