Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
joguines sexuals
Foto: Museu Eròtic de Barcelona

Arriba a Barcelona una exposició sobre la història de les joguines eròtiques (amb un tupper sex inclòs)

Les visites a 'L'art de les joguines eròtiques' estaran guiades per una sexòloga del Museu de l'Eròtica de Barcelona

Laia Jordà Sánchez
Escrit per
Laia Jordà Sánchez
Publicitat

Els vibradors es van inventar realment per curar la histèria de les dones? Aquesta serà una de les preguntes a les quals donarà resposta 'L'art de les joguines eròtiques', una exposició que Museu de l'Eròtica de Barcelona (MEB) ha organitzat per explicar la història de les joguines eròtiques fins a l'actualitat i que estarà oberta al públic des del 15 de desembre amb 5 de gener.

Museu de l'Eròtica de Barcelona
Foto: Museu de l'Eròtica de Barcelona

Cada visita estarà guiada per Sigrid Cervera, la sexòloga del museu, que començarà el recorregut comença al Paleolític, època on se situa el 'dildo' més antic, i seguirà cap a Egipte de Cleopatra, de qui es diu que va ser propietària del primer vibrador de la història. A partir d'aquí, els assistents faran un viatge per la història passant per Grècia, Roma, l'època victoriana fins a acabar a la Barcelona eròtica actual. 

Museu de l'Eròtica de Barcelona
Foto: Museu de l'Eròtica de Barcelona

El 'tour' també inclou la visita a una col·lecció única de vibradors de finals del segle XIX i inicis del XX, una visita que finalitzarà amb un taller on els assistents podran veure una mostra de joguines actuals i un 'tupper sex' al jardí del MEB, que també impartirà la Sigrid Cervera. A més, qui vulgui també podrà comprar algun dels paquets nadalencs de la botiga del museu amb un 20% de descompte. 

Aquesta exposició forma part del projecte 'Art i sexologia', dirigit per Sigrid Cervera, que té com a base l'educació sexual i que connecta l'art eròtic amb la sexologia. Les entrades ja estan disponibles a les taquilles del MEB i a la seva pàgina web per 24 euros, un preu que inclou la visita guiada amb la sexòloga i el taller.

NO T'HO PERDIS: Així és la botiga de joguines sexuals de més de 200 m² que ha obert al centre de Barcelona

Llegeix el número de desembre de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Últimes notícies

    Publicitat