Notícies

Així és la botiga de joguines sexuals de més de 200 m² que ha obert al centre de Barcelona

Belover ha inaugurat el seu segon establiment a la ciutat on també oferiran tallers i xerrades de sexualitat gratis

Laia Jordà Sánchez
Redactora
Belover botiga
Foto: Belover
Publicitat

Durant la pandèmia, les joguines sexuals es van convertir en una de les opcions preferides per passar el temps en solitari. L'auge d'aquest tipus d'articles no ha disminuït i cada cop és més habitual entrar a mirar les novetats de les 'sex shop' sense tabús. Ara, Barcelona en té una de nova de més de 200 m² al centre de la ciutat, concretament al número 27 de la Ronda Sant Pere.

Després d'inaugurar el seu primer establiment el passat mes de juny, Belover obre la seva segona botiga a la ciutat que funcionarà com una mena de santuari a l'exploració íntima, la connexió sensual i a l'autoconeixement. 

Belover botiga
Foto: Belover

Els colors intensos presenten tot un món de productes pensats pel plaer adult organitzats en diverses illes que van des dels olis de massatge i lubricants, fins a llenceria, passant pels llibres eròtics i els vibradors. A més, al final de la botiga també hi ha una zona dedicada a articles de BDSM. 

Belover botiga
Foto: Belover

Igual que ha fet fins ara a la resta de botigues de Madrid i Barcelona, dins el nou establiment Belover també organitzarà cada mes diversos tallers i xerrades de la mà de sexòlegs i orientadors experts en sexualitat per continuar el seu treball de divulgació.

NO T'HO PERDIS: Aquesta va ser la infecció de transmissió sexual més comuna a Barcelona el 2022

Llegeix el número de novembre de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Últimes notícies

    Publicitat