Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Belover botiga
Foto: Belover

Així és la botiga de joguines sexuals de més de 200 m² que ha obert al centre de Barcelona

Belover ha inaugurat el seu segon establiment a la ciutat on també oferiran tallers i xerrades de sexualitat gratis

Laia Jordà Sánchez
Escrit per
Laia Jordà Sánchez
Publicitat

Durant la pandèmia, les joguines sexuals es van convertir en una de les opcions preferides per passar el temps en solitari. L'auge d'aquest tipus d'articles no ha disminuït i cada cop és més habitual entrar a mirar les novetats de les 'sex shop' sense tabús. Ara, Barcelona en té una de nova de més de 200 m² al centre de la ciutat, concretament al número 27 de la Ronda Sant Pere.

Després d'inaugurar el seu primer establiment el passat mes de juny, Belover obre la seva segona botiga a la ciutat que funcionarà com una mena de santuari a l'exploració íntima, la connexió sensual i a l'autoconeixement. 

Belover botiga
Foto: Belover

Els colors intensos presenten tot un món de productes pensats pel plaer adult organitzats en diverses illes que van des dels olis de massatge i lubricants, fins a llenceria, passant pels llibres eròtics i els vibradors. A més, al final de la botiga també hi ha una zona dedicada a articles de BDSM. 

Belover botiga
Foto: Belover

Igual que ha fet fins ara a la resta de botigues de Madrid i Barcelona, dins el nou establiment Belover també organitzarà cada mes diversos tallers i xerrades de la mà de sexòlegs i orientadors experts en sexualitat per continuar el seu treball de divulgació.

NO T'HO PERDIS: Aquesta va ser la infecció de transmissió sexual més comuna a Barcelona el 2022

Llegeix el número de novembre de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Últimes notícies

    Publicitat