Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Arriba a Espanya el primer hotel càpsula com els del Japó

Manuel Pérez
Escrit per
Manuel Pérez
Publicitat

El preu dels hotels no para de pujar a Barcelona i altres ciutats europees mentre els sous segueixen fossilitzats en condicions de fa més de 10 anys. Però ara tenim una nova opció. Per a tots aquells que no renunciem a viatjar però no volem passar per albergs sorollosos ni caure en l'urpa tramposa dels llits d'economia compartida, ara podrem sentir-nos com autèntics executius japonesos que han perdut l'últim tren.

A Bilbao obrirà la pròxima setmana el primer hotel càpsula d'Espanya –abans a Europa s'havien inaugurat a Zagreb (Croàcia) i Lucerna (Suïssa)–, amb instal·lacions i dissenys ultramoderns i un preu molt competitiu: des de 24,95 euros/nit per una simple (120 x 200 cm) i 34,95 euros en cabina doble (180 x 200 cm).

Els propietaris d'Optimi Rooms garanteixen l'insonoritzat dels habitacles, a més d'altres detalls com la televisió 'smart', connexions USB i d'auriculars, caixa forta i despertador lumínic. Tampoc patiu per la comoditat –hi trobareu matalàs viscoelàstic– ni per la intimitat, perquè una persiana us permetrà passar una nit sense mirades indiscretes.

Hotel càpsula
Interior de l'hotel càpsula.

 
L'ambient futurista no només s'hi percep a les habitacions, també la resta d'instal·lacions –rebedor, zona per deixar l'equipatge, petit espai d'esbarjo amb microones, banys, dutxes...– comparteixen un disseny com de nau espacial. Com a serveis extres ofereixen allargar l'hora de sortida fins a les 14 h, continguts multimèdia per a la televisió, servei extern de bugaderia i un kit dental.

Si teniu previst anar a Bilbao i el vostre pressupost és limitat, ja podeu apuntar l'adreça– carrer Doctor Areilza, 58– i mirar de reservar amb antelació qualsevol de les seves 36 cabines individuals o alguna de les 14 dobles. Tot això, esclar, en cas que no patiu de claustrofòbia.

NO T'HO PERDIS: els hotels més singulars de Catalunya

Últimes notícies

    Publicitat