Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Arriba el ‘coñofre’, la nova creació dels inventors del gofre penis

Una nova invenció destinada a destronar l’exitós dolç fàl·lic

Escrit per
Time Out Barcelona Editors
Publicitat

No guanyem per a espants gastronòmics. Si al març ens sorprenia la notícia de la penetració dels gofres amb forma de fàl·lica a la Rambla de Barcelona, ara el món de les postres genitals ha fet un gir al guió per a solucionar totes les crítiques de 'foodies' llaminers, aquells que es van queixar en el seu moment del fal·locentrisme per posar només el penis en el centre dels motlles.

Ara (redoblament de tambors), la vagina serà la protagonista! El jove empresari Pedro Buerbaum s'ha tret de la màniga una nova creació, una volta de cargol que sona a 'hit' viral a les xarxes socials: el ‘coñofre’. Segons asseguren, aquesta versió femenina inclourà toppings de tots els colors i diferents farciments de gelat, i està destinada a destronar l’exitós dolç fàl·lic.

Lamentablement, aquesta versió sortirà primer a Madrid, i no tenim encara data de llançament definitiu. Serà, si tot va bé, entre els últims dies de juliol i la primera setmana d'agost. El que sí que coneixem, a més de la seva imatge, és que tindran un local propi, ‘La Coñería’, i que la seva localització serà la sempre animada plaza de Chueca, a un pas del seu altre espai amb venda de gofre penis. No sabem si les cues d'espera de tots dos establiments acabaran creuant-se però segur que els coñoofres i pollofres podran veure's i fotografiar-se passejant pel mateix carrer aquest estiu.

No sabem el que trigarà a arribar a Barcelona, però això de les tendències gastronòmiques ja sabeu com va: 'coñofre' veig, 'coñofre' vull.

 

'Coñofre' de La Coñería
Foto: La Coñería
'Coñofre' de La Coñería
Foto: La Coñería

NO T'HO PERDIS: Així serà el nou Port Olímpic de Barcelona

Les millors idees d'oci i cultura a la nova Time Out Pocket interactiva 

 

Últimes notícies

    Publicitat