Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Arriba el Satisfyer per a gossos (i no és una broma)

La seva forma recorda el cos d'un 'caniche' i és un accés directe al nirvana dels gossos

Escrit per
Marc Andreu
Publicitat

Abans de començar a llegir res sobre la nova i trencadora joguina eròtica per a gossos cal deixar clara una cosa: els gossos i les gosses tenen impulsos sexuals i es masturben. A vegades amb coixins, a vegades contra el terra i, per què no dir-ho, a vegades amb alguna cama humana disponible. Si t'ho descobrim ara, ho lamento, però és així, en aquestes coses els gossos també s'assemblen als humans i, com a tal, mereixen les seves pròpies joguines sexuals. Per què no?

Una empresa francesa especialitzada en productes canins ha fet el pas i ha tret a la venda el que ells consideren "la primera joguina sexual per a gossos". Vaja, sembla que els coixins o els peluixos no compten com a joguina sexual però, de moment, és el "quita-calentones" caní per excel·lència. Però tornem a la joguina, rep el nom de 'Hot Doll for Dog' (deixant clar d'entrada que és per a gossos i no per al propietari) i es tracta d'un ninot en forma de 'caniche' amb un orifici en la part posterior. Està fet de polietilè i, segons el seu web, està dissenyat per a "donar la màxima comoditat a l'animal", ja que compta amb un sistema antilliscant que permet que el gos no rellisqui i li talli el rotllo. Per a això ja estan els humans que, des de la sorpresa i la gràcia, tendeixen a mirar a les seves mascotes com  'voyeurs'.

El preu d'aquest "ninot sexual" per a cans no és barat, ara mateix el venen per 169 euros, una xifra prou alta com per a replantejar-li al teu gos que conegui ja a un "follagos-gossa" en el pipican del barri. O que busqui una altra joguina perquè –ho lamento pel cap de comunicació de l'empresa que ha inventat el 'Hot Doll'– però a Ali Expres ja fa anys que venen andrònimes similars.

La joguina sexual per a gossos 'Hotdoll for dogs'
La joguina sexual per a gossos 'Hotdoll for dogs'FOTO: HotDoll

Què diuen les instruccions del producte?

Un producte com aquest mereix atendre les seves instruccions com si es tractés d'un moble d'Ikea. Les hem traduït i hem rescatat les millors perles:

- Poden sofrir-se alguns fracassos si el caní és massa vell o si, en canvi, és massa jove i li falta experiència.

- No garantim en cap cas que el seu animal vagi a utilitzar Hot Doll i en cap cas cal obligar-lo a fer-ho.

- Consulti a un veterinari si la seva mascota utilitza Hot Doll amb excessiva intensitat.

- Si el gos té el costum de fregar-se contra coixins, etc, llavors el seu amo hauria d'ensenyar-li que per a això té el Hot Doll.

- L'acoblament del gos i la Hot Doll pot durar entre 15 i 30 minuts. Supervisi sempre, discretament, al seu animal mentre estigui utilitzant el seu Hot Doll.

- Hot Doll és exclusivament per a gossos.

Ha nascut el Satisfyer dels gossos? Fins i tot en el món animal han de guanyar els mascles? On està la versió femenina? Hi ha la possibilitat d'usar-ho com a element decoratiu, tinguis o no mascota? S'està sexualitzant la figura del 'caniche'? S'ha manifestat el col·lectiu de 'caniches' sobre aquest tema? Quan sortirà la versió millorada i amb vibració? Són tantes les preguntes que ens desperta aquesta notícia que hem decidit consultar al gos d'una companya de la redacció i la resposta és la següent:

...

Vaja. Quan sortirà un traductor de lladrucs?

NO T'HO PERDIS: Les millors imatges d'animals conquistant els carrers de ciutats del planeta

Les millors idees d'oci i cultura a la nova Time Out Pocket interactiva

Últimes notícies

    Publicitat