Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Arriba el vi enllaunat i els creadors són una empresa catalana

L'empresa de Sant Sadurní Glass Canned Wines començarà a comercialitzar les cinc varietats de vi en llauna a partir d'aquest mes

Escrit per
Marc Andreu
Publicitat

Estem acostumats a beure en llauna refrescos, cervesa, aigua amb gas, combinats... Però vi? Això és, precisament, el que proposa una empresa de Sant Sadurní. Tot va començar quan Joan Anton Romero, impulsor de la iniciativa, es trobava en un celler de Silicon Valley i va observar que un grup de persones estaven bevent vi enllaunat. Així va decidir crear l'empresa Aluvinum Wines, que ara ha llançat la marca Glass Canned Wines amb l'objectiu d'oferir vi jove envasat en alumini a Catalunya.

Segons els seus impulsors, el gran avantatge d'aquest envàs és fàcil de transportar i de consumir. A més és sostenible –està fet amb alumini 76% reciclat i és 100% reciclable– i el seu revestiment intern evita que el vi agafi gust metàl·lic o s'oxidi. "Glass no és un altre tipus d'envàs de vi. És una altra oferta de vi presentada d'una forma alternativa per ser consumida de manera responsable en qualsevol moment, situació i lloc ", descriu el seu creador.

Després d'ajornar el llançament l'any passat per culpa de la pandèmia, les llaunes de Glass estaran disponibles a partir de febrer i es podran comprar tant en supermercats, botigues, benzineres, com en bars i restaurants. Es tracta de cinc vins joves diferents elaborats a Catalunya: negre (cabernet i merlot), blanc (chardonnay, xarel·lo i muscat), rosat (merlot i ull de llebre), blanc amb bombolles i rosat amb bombolles.

El següent objectiu de l'empresa és que tots els vins que comercialitzin siguin orgànics. Ara només falta el més difícil, aconseguir implantar un hàbit que sona a 'click' i que es beu en una llauna.T'atreviries a substituir una copa de vi per el metall?

NO T'HO PERDIS: 19 plats i begudes que has de tastar a la Barceloneta

Llegeix el número de febrer de Time Out Barcelona, amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Últimes notícies

    Publicitat