Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Bibliocoses
Foto: Cooperasec

Arriba la Bibliocoses, préstec d'objectes com a alternativa al consum compulsiu

S'inaugura a Poble-sec una iniciativa que posa a disposició dels usuaris diferents objectes d'ús domèstic

M. P. Muñoz
Escrit per
M. P. Muñoz
Publicitat

En plena febre pel Black Friday, paga la pena preguntar-nos si necessitem tot el que comprem, si hi ha alternatives a la compra compulsiva. Sembla que sí, com demostren iniciatives com la nova Bibliocoses del Poble-sec, que es va inaugurar dissabte passat.

Es tracta d'una iniciativa de l'associació Cooperasec que ha posat en marxa un local per préstec d'objectes domèstics per a usos esporàdics, situat al mateix edifici de la Biblioteca del barri (Blai 34). El catàleg, que es pot consultar en línia, ja consta de 45 objectes de categories diverses: des d'un trepant a una fotocopiadora, passant per una crepera. Objectes d'ús quotidià que s'hi donen d'alta per afavorir nous usos.

Bicliocoses
Foto: CooperasecBibliocoses

Per accedir al préstec i trobar l'objecte que necessitem, cal donar-se d'alta presencialment en l'horari d'obertura, que de moment serà els dissabtes d'11 a 13 h. La quota és de 10 euros anuals més el cost dels préstecs que oscil·la entre l'euro i els cinc euros, pagaments que contribueixen al manteniment i renovació dels objectes del catàleg.

NO T'HO PERDIS:Botigues per comprar sense plàstic

Llegeix el número de novembre de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Més de Love Local

    Últimes notícies

      Publicitat