Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Arriba l'edició de tardor de Sala Barcelona al Castell de Montjuïc

Joe Crepúsculo, Pony Bravo, The New Raemon, The Limboos, l'AM Fest i altres concerts, a preus populars

Borja Duñó
Escrit per
Borja Duñó
Publicitat

Després de l'experiència positiva de Sala Barcelona al Castell de Montjuïc promoguda aquest estiu per l'ASACC  i l'ICUB per tal de mantenir una programació estable de concerts en temps de pandèmia, la iniciativa torna aquesta tardor, del 24 d'octubre al 28 de novembre. L'ambient a l'aire lliure serà més fresquet, per això han previst "mantetes, castanyes i brou" per als assistents, segons ha assegurat Carmen Zapata, gerent de l'ASACC.

Els concerts, que mantindran preus populars (de 12 a 18 €) i estaran protagonitzats per grups i artistes com Pony Bravo, Joe Crepúsculo, The Limboos i The New Raemon, entre d'altres. A més, la Sala Barcelona acollirà també les actuacions de l'AM Fest, festival dedicat al rock instrumental d'alta intensitat.

La programació vol mantenir viva la flama del directe, però també té un vessant reivindicatiu: la majoria de sales no poden obrir per qüestions de llicència o de viabilitat –els aforaments reduïts no ho permeten– i estan en greu perill de supervivència. El Pati d'Armes del Castell de Montuïc ofereix un aforament per a 350-400 persones que és més del que de moment la majoria de sales poden absorbir. 

Sala Barcelona explica d'aquesta manera quin és el seu objectiu: "reactivar l'escena musical de la ciutat i tot un sector que porta parat gairebé al 100% des de fa més de mig any. Amb la reactivació dels concerts es busca donar suport i generar activitat entre el conjunt d’agents de la cadena de valor de la música en directe: artistes, personal tècnic i auxiliar, mànagers, empreses de so i llums, programadors, fotògrafs, cambrers i cambreres, personal de seguretat, manteniment, neteja i tots els professionals que intervenen en la creació d’un concert".

Programació completa

24 d'octubre - La Plata
30 d'octubre - Pony Bravo
31 d'octubre - Pablo Und Destruktion
6 de novembre - AM Fest x Sala Barcelona (IOU3R + Sara Zozaya + Viva Belgrado)
7 de novembre - AM Fest x Sala Barcelona (Linalab + Obsidian Kingdom + Jardín de la Croix)
8 de novembre - AM Fest x Sala Barcelona (Murina + Gyoza + Ánteros)
13 de novembre - Guadalupe Plata
20 de novembre - Astola y Ratón
21 de novembre - The Limboos + Flamingo Tours
27 de novembre - The New Raemon
28 de novembre - Joe Crepúsculo + Cabiria

NO T'HO PERDIS: Festivals de música a Barcelona i a Catalunya el 2020-21

Més de Love Local

    Últimes notícies

      Publicitat