Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Botiga Newcop
Foto: Newcop

Una marca de vambes d'edició limitada obre la seva segona botiga a Barcelona

Amb només un any i mig d'història, la companyia catalana ja compta amb tres establiments a l'Estat

Laia Jordà Sánchez
Escrit per
Laia Jordà Sánchez
Publicitat

Uns anys enrere, era impossible imaginar que les vambes podrien arribar a ser un objecte de luxe i de col·lecció. Amb la fusió de la moda d'alta gamma i l'estil urbà, les sneakers s'han convertit en un objecte molt preuat entre els amants de la moda, i les d'edició limitada poden costar des de 200 fins a 1.000 euros o més.

La passió per les sabates ha arribat també a Barcelona, que s'ha omplert de botigues amb conceptes mai vistos. Un exemple és Solebox, una botiga de vambes inspirada en el Mercat de la Boqueria que exposa els models com si es tractés d'una peixateria. La darrera botiga a aterrar a la ciutat ha estat Newcop, la marca catalana de sneakers d'edició limitada, que ha obert el seu segon establiment a Barcelona al número 27 del carrer Portaferrissa.

Newcop ha apostat per una de les zones comercials més concorregudes de la ciutat per obrir la tercera botiga física que té a Espanya. Una és a Madrid i les altres dues a Barcelona, la ciutat natal de la marca. El nou espai té 90 metres quadrats i segueix el disseny de la resta de botigues, on les vambes d'edició limitada estan col·locades individualment als laterals de la botiga per oferir una visió 360 als clients. Alguns dels models més exclusius que hi ha són de les marques Air Jordan, Yeezy, Nike Dunk i New Balance, entre d'altres.

Botiga Newcop
Foto: Newcop



Malgrat que ja compten amb tres punts de venda física, Newcop només va començar fa un any i mig, l'abril del 2022. David Camprubi, el seu fundador, ha aclarit que l'objectiu de la companyia és "convertir-se en la marca de referència de venda de vambes d'edició limitada". De moment, Newcop va tancar el seu primer any amb 2,5 milions d'euros de facturació i preveuen que la xifra augmenti fins als 6 milions aquest 2023.

NO T'HO PERDIS: Les millors botigues de vambes de Barcelona

Llegeix el número de setembre de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Més de Estiu

    Últimes notícies

      Publicitat