Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Arriben les croquetes de xocolata de Nandu Jubany

El reconegut xef català posa a la venda una versió dolça de les croquetes tradicionals

Albert Rodríguez
Escrit per
Albert Rodríguez
Publicitat

Les croquetes són una de les tapes preferides de la nostra gastronomia. Però tot i ser un dels plats més típics de la cuina tradicional, també hi ha xefs reconeguts que les han convertit en elaboracions 'gourmet'. És el cas del mestre Nandu Jubany, qui ja fa temps que té la seva línia personal de croquetes i que ara ens torna a sorprendre amb unes croquetes dolces: una bomba de xocolata calenta amb oli d'oliva verge i sal. Una recepta innovadora d'un plat tradicional.

Es presentaran dimarts 15 de febrer, Dia Internacional del Càncer Infantil, a l'Hospital de la Vall d'Hebron, de la mà de la Fundació A. Bosch, i durant els tres primers mesos es destinarà part dels guanys al projecte Realitat Millorada que treballa per millorar i remodelar l'Àrea d'Hospitalització d'Oncologia i Hematologia Pediàtriques de l'Hospital la Vall d'Hebron.

Nandu Jubany
Nandu JubanyCan Jubany

La marca de productes alimentaris de Nandu Jubany ofereix un catàleg amb un ventall ampli de plats preparats a l'abast dels consumidors, com per exemple croquetes de pollastre a l'ast, de pernil ibèric, de bolets, de calçots amb la seva salsa i de gambes, però també amb altres productes com uns canelons de carn rostida amb beixamel i el pollastre a l'ast amb una guarnició de poma rostida

A aquesta exitosa proposta de menjar ràpid que es troba als supermercats de Bonpreu i Esclat i Ametller Origen amb la qualitat dels plats casolans ara cal sumar-li les croquetes dolces de xocolata. En una entrevista al Diari Ara, Jubany les definia "com un coulant, però en format de croqueta", que "quan la mossegues, t'explota a la boca". 

NO T'HO PERDIS: Els millors restaurants romàntics de Barcelona

Llegeix el número de febrer de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Últimes notícies

    Publicitat