Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Així és la roba que C. Tangana ha dissenyat en col·laboració amb Bershka

Camises de seda, pantalons de pell sintètica i sabatilles de vellut: l'univers de 'El madrileño' arriba als centres comercials

Escrit per
Time Out Barcelona Editors
Publicitat

Primer va ser Badgyal, ara és C. Tangana. A més d'artistes musicals, aquests cantants de moment són també icones estilístics, així que no ens sorprèn gens que Bershka s'hagi fixat en ells per treure una col·leccions de roba.

C. Tangana x Bershka
BershkaC. Tangana x Bershka

‘El Puchito’ ha tret una col·laboració amb la coneguda marca de roba Bershka, amb peces de roba i accessoris inspirada en el seu nou disc, que l'ha consolidat com a artista total. Com l'àlbum, que porta per nom 'El Madrileño', la roba d'aquesta col·laboració és una barreja de tradició i modernitat, 'sport' i elegància, Espanya i Amèrica Llatina. 

C. Tangana x Bershka
BershkaC. Tangana x Bershka

El resultat? Camises de seda amb les inicials de C. Tangana, un 'polo' amb la silueta del Palacio de Cristal de Madrid, pantalons de pell sintètica i sabatilles de vellut. Totes les peces et submergeixen en l'univers d’'El Madrileño', on allò clàssic es barreja amb l'estil urbà per parlar de la nostra cultura.

C. Tangana x Bershka
BershkaC. Tangana x Bershka

A més, algunes de les samarretes i dessuadores porten una obra d'Iván Floro, l'artista que ha fet dels seus olis una extensió estètica de l'univers de C. Tangana, i qui ha pintat l'obra que figura a la portada del disc.

NO T'HO PERDIS: Els concerts de la Mercè 2021. Tot el que has de saber

Llegeix el número de setembre de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

 

Últimes notícies

    Publicitat