Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Els concerts de la Mercè 2021: tot el que has de saber

Del 23 al 26 de setembre, més d'un centenar de grups actuaran repartits per dotze escenaris de la ciutat

Borja Duñó
Escrit per
Borja Duñó
Publicitat

El magnífic cartell que Malika Favre ha fet per La Mercè 21 s'ha tenyit de color blau. S'ha canviat les arracades per dues claus de sol i a la corona sardanista hi han aparegut instruments de música moderna. Tot això vol dir que hi haurà Mercè musical i que malgrat les dificultats, donarà cabuda a més d'un centenar de grups repartits en dotze escenaris a la ciutat. L'entrada serà gratuïta, com sempre i caldrà reservar entrades; a continuació te'n donem les claus:

Què?

Els concerts de la Mercè, un dels apartats més esperats de la variada programació de les festes de la festa major de Barcelona, que enguany celebra el seu 150è aniversari. Es dividirà en tres paraigües diferenciats: el BAM, el festival Acció Cultura Viva i el Música Mercè.

Quan?

La Mercè musical se celebra del dijous 23 al diumenge 26 de setembre del 2021.

On?

Hi haurà dotze escenaris distribuïts per tota la ciutat. Repeteixen per segon any consecutiu el Teatre Grec, els Jardins del Doctor Pla i Armengol i l'Estadi Olímpic, mentre que es recuperen espais emblemàtics com els dos escenaris del Moll de la Fusta, i també continuen la plaça Joan Coromines, l'Antiga Fàbrica Estrella Damm, la plaça Major de Nou Barris i la Fabra i Coats. A més, s'estrenen espais com el camp de futbol del CEM de la Teixonera-Vall d'Hebron i la Plataforma Marina del Fòrum (escenari Mediterràniament).

Aquí teniu una llista amb tots els concerts que es faran, organitzats per lloc, dia i hora!

Qui?

Hi actuaran 114 grups i artistes, la majoria catalans, però també n'hi haurà de fora, amb l'Havana com a ciutat convidada. Destaquen noms com Les Amazones d'Afrique, el projecte simfònic Vozes amb José María Vitier i Maria del Mar BonetRoberto Fonseca Trio,  Toti Soler, Carmen Linares, Hidrogenesse (per primera vegada al BAM), Mariola Membrives, Judit Neddermann, Clara Peya, Joana Serrat, los Enemigos, 31 FAM, Samantha Hudson, Nueva Vulcano, Núria Graham, Renaldo & Clara, Caïm Riba, Pau Vallvé i Lidia Damunt, entre molts d'altres. L'apartat de descobertes és més que llaminer: hi ha noms tan interessants com Carlota Flâneur, Iris Deco, Queralt Lahoz, Maria Hein, Las Karamba, Sofia Gabanna (la germana rapera de Nathy Peluso), Alba Morena, Bikôkô, Raquel Lúa, Anna Colom, Flamenco Queer, Alavedra, Lil Russia i molts més.

Com?

A la Mercè d'enguany el públic encara haurà d'estar assegut. L'aforament màxim dels escenaris serà de 3.000 persones i les entrades seran gratuïtes, però caldrà reservar-les a lamerce.barcelona. A partir del 14 de setembre podreu reservar les del BAM i Acció Cultura Viva i a partir del 15 les de Música Mercè. Cadascú podrà reservar dues entrades per cada escenari i franja horària i es podrà anul·lar la reserva si finalment no s'hi pot anar. Es demana responsabilitat al públic, per tal que es puguin reaprofitar aquestes reserves i no quedin seients buits. En total, es calcula que unes 50.000 persones podran gaudir dels dotze escenaris.

NO T'HO PERDIS: La guia més completa de les festes de la Mercè

Llegeix el número de setembre amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Últimes notícies

    Publicitat