Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

ATENCIÓ: La sèrie Friends torna!

Escrit per
Erica Aspas
Publicitat

Els fanàtics de la sèrie hem somiat amb aquest moment milers de vegades i ara sembla que el somni s'ha fet realitat, encara que amb matisos.

L'alarma, i la bogeria, saltava a les xarxes socials quan Jennifer AnistonMatthew Perry, Lisa Kudrow i David Schwimmer compartien en el seu perfil d'Instagram la mateixa foto dels sis personatges de la sèrie disfressats i a bord d'un cotxe clàssic amb el mateix missatge "It's happening...".

Instagram de Jennifer Aniston
Instagram de Jennifer Aniston

Tant els actors com els creadors de la sèrie han confirmat aquest retrobament que tindrà forma de capítol especial (de moment sembla que haurem de seguir somiant amb una sèrie sencera) i que coincidirà amb el llançament d'HBO Max. Se sap que l'emissió serà al mes de maig, però la data exacta està encara per confirmar.

"Suposo que aquest episodi el pots titular com 'Aquell en el qual tots van tornar a estar junts'. Ens estem reunint amb David, Jennifer, Courteney, Matt, Lisa i Matthew per un especial d'HBO Max que es programarà junt amb tot el catàleg de 'Friends'", ha declarat Kevin Reilly, cap de contingut del nou canal, a la BBC.

NO T'HO PERDIS: Un capítol de Friends per cada estat d'ànim.

Últimes notícies

    Publicitat