Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Autocine
Foto: ShutterstockAutocine

Autocomedy: així és el revolucionari espectacle de monòlegs des del cotxe

L'espectacle s'inspira en els autocines i s'estrena amb un monòleg d'Andreu Casanova

Escrit per
Erica Aspas
Publicitat

Quan pensàvem que la inventiva, la creativitat i les idees esbojarrades per sortir de la situació actual no podien anar més enllà, ens arriba aquesta notícia que ens fa somriure. Per què, estimats, que res ens tregui el sentit de l'humor o estarem perduts!

L'empresa MPC Managment, dedicada a la representació d'humoristes i la programació dels seus espectacles, ha creat 'Autocomedy' un espectacle en directe que el públic podrà seguir des del seu propi cotxe. És a dir, com un autocinema però, en comptes de veure una pel·lícula a una gran pantalla, tindràs l'Andreu Casanova fent un monòleg per fixar-se de riure i complint totes les normatives de seguretat!

L'estrena serà dissabte 6 de juny a les 21.30 h, a l'aparcament del camp de futbol municipal Josep Seguer de Parets del Vallès. L'aparcament té capacitat per a 180 cotxes, així que l'espectacle tindrà un aforament de 360 persones.

I com funciona? S'han de seguir unes quantes normes per garantir els protocols de seguretat i tornar a casa tots sans. Primer de tot s'ha d'adquirir l'entrada, en aquest cas és gratuïta i a través d'Atrápalo (una entrada per cotxe, no per persona) que s'haurà de col·locar en un lloc visible, per exemple on ens trobem la multa d'aparcament, i no podreu deixar el cotxe on us roti, cada vehicle tindrà la seva plaça ja assignada i que us indicarà l'organització. 

Estarà prohibida l'entrada a qualsevol persona a peu, moto, bici, patinets... o amb vehicles més alts de 1,80 metres. I si teniu un descapotable, tocarà posar la capota. Dins del cotxe, tots haureu de portar la mascareta posada, per si heu de baixar en algun moment, i les finestres han d’estar aixecades fins, com a mínim, tapar els ulls dels ocupants.

Andreu Casanova
Andreu CasanovaFoto: Pedro Valero

I direu, si tenim les finestres aixecades, com escoltarem el monòleg de l'Andreu Casanova? Fàcil! A través de la ràdio. Haureu de sintonitzar l'emissora RAP 107 al dial 107.2 de la FM i també es projectarà l'espectacle en directe a través d'una gran pantalla. 

La iniciativa ja ha despertat la curiositat de més ajuntaments i, qui sap, potser es converteix en el fenomen de l'estiu. 

NO T'HO PERDIS: 10 cançons que et posaran de bon humor i que potser no coneixes

Les millors idees d'oci i cultura per fer a casa amb la nova Time In Pocket interactiva.


Time Out Love Local campaign logo

La campanya Love Local de Time Out dona suport als negocis d'oci i cultura de Barcelona. Descobreix com pots ajudar a salvar els llocs que fan de Barcelona una ciutat genial


Últimes notícies

    Publicitat