"En dic cuina d’autor no pas per cap pretensió, sinó perquè m’invento plats, barrejo coses i hi poso de la meva collita. Si fas unes llenties amb xoriço i hi afegeixes una variació, ja estàs fent literalment cuina d'autor", m'explica el cuiner Jonatan Izquierdo, que amb la seva sòcia i parella, la Laura Humanes, acaben d'obrir el restaurant Oníric a Gràcia, on hi hagué la primera Panxa del Bisbe: aquell restaurantet deliciós amb ulls de bou, on seus en una penombra acollidora i veus passar la gent per l'alta Gràcia com si veiessis una pel·lícula. És el seu primer negoci propi, "obert sense estudis de mercat. Si esperes el moment just d'estar preparat, mai ho estaràs", riu. Irene FernandezOníric Venen de l’alta cuina –han passat per Moments, Atempo, Baló, el Michelin d'Orense Nova– i la seva intenció és reptar el comensal amb avantguarda i provocació. Però que s’ho pugui permetre: menú degustació ¡a 38 euros! I un de migdia a 18. Exemples? Un intens tàrtar de cor de vaca amb maionesa de kimchi, amb rovell d’ou curat en soja que et ratllen al moment i afegeix melositat a un sabor fèrric potent i fresc, o un calçot juganer, entre la melositat de confit i ricota i el sabor auster d’un praliné de civada (aquest darrer plat del menú de migdia). A vegades es pensa que cuina d'autor és pagar 200 euros i quedar-te amb gana Creativitat de la bona: amb substància i els peus a terra, han embastat un menú de vuit passes on vesteixen amb imaginació producte que pot ser noble (llom de v
Hola, Barcelona
Ha estat un any ben llarg, oi? Després dels constants confinaments i desescalades en totes les ciutats de món, per fi estem entrant en una temporada festiva esperada per tothom. El distanciament social és un fet que haurem d'acceptar en un futur immediat i, per desgràcia, això significa un perill per a les botigues i els llocs locals que fan que la vida a la ciutat valgui la pena.
Per això, durant les festes d'aquest any, us demanem que feu les compres a les botigues locals per donar suport al comerç de la vostra ciutat. Al llarg de novembre i desembre, donarem suport a les empreses locals en ciutats de tot el món, utilitzant la nostra plataforma per promoure els petits empresaris i les seves botigues locals.
A través de les nostres plataformes, durem a terme esdeveniments digitals, amb la col·laboració de petites empreses, per donar suport als diversos espais locals de les diferents ciutats.
També t'indicarem els millors regals amb els quals podràs tornar a gaudir de la teva ciutat després d'una època dura, ja sigui una llaminadura d'un productor local, un val per un dinar en un restaurant, una entrada per veure obres d'art d'una galeria independent o entrades per a un concert del 2021. (I per descomptat, també farem tot el possible per oferir-sucoses ofertes.)
Per què? Perquè els nostres editors han estat buscant el millor de la vida de la ciutat des del 1968. Sabem que les nostres ciutats no són res sense les seves botigues, restaurants, cafès, bars, pubs, teatres, locals de música, clubs nocturns, cinemes, galeries d'art –i altres locals–, tots ells administrats de forma independent i que depenen de la regularitat i la despesa dels clients.
Estem decidits a ajudar. Durant el mes de maig, vam llançar la nostra iniciativa Love Local per donar suport als petits negocis que representen l'ànima de la ciutat. I en aquesta temporada de festes, estem intensificant la campanya.
Mira què estem fent a la resta de ciutats Time Out:
New York
Chicago
Los Angeles
Miami
Boston
Montreal
London
Madrid
Singapore
Hong Kong
Sydney
Melbourne
Siguis on siguis, t'ajudarem a descobrir i donar suport als increïbles negocis locals que fan grans les nostres ciutats.
Al llarg del 2020 i 2021, ens dedicarem a donar suport i patrocinar les petites botigues i els diferents establiments de menjar, beguda, art i cultura. Els nostres editors a tot el món donaran a conèixer els negocis que necessiten la teva ajuda, promocionaran els llocs que mereixen el teu suport, donaran a les empreses una plataforma per arribar a nous clients i et descobriran els millors llocs de cada ciutat.
I, finalment, ens dirigim als negocis que ara mateix estan passant per un moment complicat: estem amb vosaltres. Entre tots plegats ens en sortirem.